15 éves vagyok. Szeretnék megtanulni gitározni és később rock zenét játszani. Érdemes-e zeneiskolába járni, vagy inkább magamtól tanuljak (haverok, programok stb. )? Vagy már túl későn kezdtem?
Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 14:48
1/3 anonim válasza:
Ha szorgalmas vagy akkor nem kezdted későn. Zeneiskolába mindenképp érdemes járni, mert egy tanár nagyon sok olyan dolgot tud megmutatni és elmagyarázni amiket önszorgalomból nehezen lehet megtanulni. Ha jó gitáros akarsz lenni akkor viszont napi 3-4 óra gyakorlás az elején az alapjárat.
2/3 anonim válasza:
nem késő most tanulni sztem én 14 éves vok és most kezdtem el gitározni szeptemberben.tanárral jobban megtucc tanulni mert ő tud és neki az a dolga h megtanítson.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ne tanártól tanulj hanem gitaregyetem.hu és/vagy gitarozz.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!