A rock mióta ilyen népszerű?
A rockzene társadalmi hatásai közül a legkomolyabb, hogy megnövelte a szakadékot a háború után felnövekvő tinédzserek és szüleik között. Lehetőséget adott a fiatal generációnak a bennük lévő lázadó életérzés kifejezésére, hiszen ez a zene csak nekik szólt, az ő életérzésüket hirdette. A zenei megújulást követte az öltözködési stílus és a teljes viselkedéskultúra megváltozása. A rock futótűzként terjedt az Egyesült Államokban, majd Nagy-Britannia után egész Európában, végül az 1960-as évekre meghódította az egész világot.
A rock azért eléggé változatos,és nem ugyanaz megy végig,talán ezért is.Nem utolsó sorban persze pörgős,és valamiről szól is. :)
Én is azt hallgatok, nagyjából :)
De nekem mindegy, hogy milyen műfaj, ha tetszik, meghallgatom, ha nem tetszik, akkor nem :DD
Szerintem nem azért lett mostanság népszerű, mert ha "ő is azt hallgatja, akkor én is". Nekem már kimondhatatlanul elegem van a sztárocskákból, akiknek semmi hangjuk, csak jó kis imidzsük van és sok pénzzel rendelkeznek. Persze nem szólok le senkit, van akinek bejön az élet... :)
Én olyanokat szoktam hallgatni, mint Green Day, Nickelback, Simple Plan, 30 seconds to mars, Paramore, Linkin park, Three days grace, ha úgyvagyok akkor Kiss és ACDC :)
És nem azért, mert menő leszek tőle. Egyáltalán nem leszek az, a z ismertségi körömben Rihannánál megáll a fejlődési létra :DD (ezzel nem leszólni akartam a műjvésznőt, szeretem én is, de msot na.. :) )
A barátaim se hallgatják azt, amit én, de attól még ugyanúgy barátok vagyunk. Csak nem koncertekre fogunk együtt járni, az tuti :))
14/L
Luccccccyka
Ez nem valsz a kerdesre.........
I wanna be a Rockstar, de ez a duma mar nekem is sok (facepalm)
Egyebkent egyetertek veled, csak mar kicsit uncsi ez a szoveg...
Amugy 50's
De mindig kepes volt megujulni, ugy, hogy nem vesziti el a lenyeget, ezert lehet meg mindig ilyen nepszeru.
na peace ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!