Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megtanulnátok ukulelén játszani?

Megtanulnátok ukulelén játszani?

Figyelt kérdés
Szerintetek ciki ukulelézni?Szerintem poén lehet:D
2011. ápr. 4. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon megtanulnék. Drága egy olyan? Mennyire más mint a gitár?
2011. ápr. 4. 20:16
 2/7 A kérdező kommentje:
4000 FT már lehet kapni.A húrokat másképp hívják pl a gitáron EADGHE ,az ukulelén meg másképp van(nem tudom hogy).:D
2011. ápr. 4. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Pár youtube videót néztem róla, mókásnak és könnyűnek tűnik :D
2011. ápr. 4. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Poénos kis hangszer. :))
2011. ápr. 4. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel tudok gitározni, így nem lenne nehéz megtanulni. De inkább a Mandolin :)
2011. ápr. 6. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Szó szerint vidám hangszer. Kicsit könnyebb, mint a gitár, már csak a méretéből adódóan - bár a nagyobb termetű embereknek a szoprán "kényelmetlen" lehet. Abszolút megéri megtanulni. Már hamar sikerélményed lehet, mivel jónéhány akkord sokkal egyszerűbb, mint gitáron.

Ha komolyabban játszani akarsz, akkor minimum 10-14 ezerért vegyél. a 3-4 ezres nagyon alacsony minőségű, hangolhatatlan.

Itt vannak jó ukulelék:

[link]

Javaslom a Lanikai márkát!

2011. máj. 10. 20:20
 7/7 anonim válasza:
én 9000-ért vettem az első ukulelémet (GoldenTon) ez alatt az ár alatt semmiképp, maximum ha valaki egy jó minőségű darabtól akar megszabadulni :P na jó ha újat akarsz venni semmiképp ne vegyél 4000 ft-os hangszert, mert mint mondják "olcsó húsnak híg a leve...
2011. nov. 10. 00:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!