Kamaszok! Mennyire szeretitek a mulatós zenét? : D
Figyelt kérdés
Szóval.:D
Imádom a mulatós zenét.(ki nem?:P)Kiskoromba ugye apumék mindig ilyeneket hallgattak.És a múltkor tesi óra előtt egy csajszi elkezdte énekelni: Aranyeső...
A többiek meg egyből: Fújj!Jézus!te ilyeneket hallgatsz??(én nem szoktam hallgatni csak simán szeretem:D)
Én meg elgondolkoztam hogy miért nem szeretik?
Ezekre lehet a legjobban üvölteni meg táncolni a szüreti bálokon:DD
Igazam van vagy igazam van?:DD
12/L
2011. ápr. 1. 18:53
11/17 Thurston válasza:
Ez nem is igaz. A mulatost inkább csak ignorálom.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm
Én pont a cigány zenét nem szeretem,hanem mchawert:DD
2011. ápr. 1. 20:00
13/17 anonim válasza:
cigányzene, majdnem csak ők hallgatják..
14/17 anonim válasza:
Nem igaz:) Magyar vagyok, olyan suliba járok, ahol próbálják belénk nyomni a néphagyományunk tiszteletét, de más kultúrák zenéivel és szoktunk foglalkozni. Ennek kapcsán mutatta meg az énektanárunk, hogy az igazi cigányzene az nem Bódiguszi és társai művelménye, hanem olyanok, mint például a Parno Graszt zenekar zenéi. Egyébként, csak hogy tudd, ők például világhírű zenekar, szóval nagyon nem csak romák hallgatják:)
15/17 anonim válasza:
A mulatós elmegy,nem nézem le mások zenei stilusát bár én nem szeretem.Nagyon kevés kamasz van aki mulatós zenét hallgat,s azok közül is sokan titkolják
16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm
mondom én se hallgatom:D
csak amikor valami olyan helyen vagyunk akkor énekelem:DD
2011. ápr. 2. 07:24
17/17 anonim válasza:
Én imádom,g'cijoooooo,engem mindig felvidít:)21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!