Kamaszok! Mennyire szeretitek a mulatós zenét? : D
Szóval.:D
Imádom a mulatós zenét.(ki nem?:P)Kiskoromba ugye apumék mindig ilyeneket hallgattak.És a múltkor tesi óra előtt egy csajszi elkezdte énekelni: Aranyeső...
A többiek meg egyből: Fújj!Jézus!te ilyeneket hallgatsz??(én nem szoktam hallgatni csak simán szeretem:D)
Én meg elgondolkoztam hogy miért nem szeretik?
Ezekre lehet a legjobban üvölteni meg táncolni a szüreti bálokon:DD
Igazam van vagy igazam van?:DD
12/L
Rühellem, mert elcsépeltek a szövegeik, idióta a dallamuk, és mert cigányok éneklik a legtöbbet.
A nővérem is velem van, nyáron volt az esküvője, egész végig NightWish Evanescence, és Metallica szólt!
A kivonuló zenéjük pedig a Highway to hell volt!
jaj lemaradt én meg a Metallicát rühellem:PP:D
de te azt szereted én meg mást :))
Hűű, nálunk az egész osztály szereti. Sulibuliban először a mai divatzenéket nyomatják, aztán az utolsó fél-1 órában pedig mulatósakat. Mondanom sem kell, mindenki a végét élvezi a legjobban. Az egész suli ordítva mondja a szöveget, összevissza táncol....:)
14/L
Hát nem tudom. Az ilyen mchawer meg lagzi lajcsi zenéket rühellem. (kiskoromban imádtam a lagzis zenéket, már nem igazán:)
A folklórt szeretem, a moldvait is, ami végül is elég "mulatós", meg az ilyen igazi roma zenét, mint például ezek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!