Szerintetek egyszer elfogy a zene véglegesen?
"létezésének lényege az idő"
Ezzel a ténnyel is szembeszállok xD mert olyan, hogy idő nincs. Folyamatos jelenben élünk, az időt csak az ember találta ki, hogy tudja rendszerezni dolgait.
Sziasztok!
A korábbi 30L vagyok megint, és remélem nem írok hülyeséget a véleményemmel:
2 dolgot szeretnék írni:
Az egyik: Valaki írta, hogy van olyan "zene" ahol az adott hangot nem érzékeli a fülünk olyan mély/magas, viszont hatással van a szervezetre.
A zenénél igenis fontos, hogy a fülünkkel hallható hangokból álljon össze.
Ha nem így lenne, akkor elkezdhetnénk egyre magasabb hangokkal "zenélni", míg a végén olyan magas frekvenciájú hullámokkal "komponálnánk", hogy az már szemmel látható fény lenne. Ennyi erővel, akkor a festmények is zenék, hiszen színek vannak rajta, amik a hangokhoz hasonlóan különböző hullámhosszúságúak, és ugyanúgy hatással vannak a szervezetre. (Ld.: fényterápia)
De említhetném a rádióhullámokat is.
A másik pedig (ami lemaradt):
Az eslő oldalon vki, bemásolt pár linket.
Csak az elsőt nyitottam meg.
Lehet vitatkozni, hogy ez zene-e. Hangokból áll, és érzelmet vált ki. (Pl. engem elborzasztott.) Ettől még nem zene.
Ha összedobsz egy tálba mindent, amit a konyhában találsz, az attól még nem étel. (Noha ehető, és eltelíti a gyomrot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!