Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek egyszer elfogy a...

Szerintetek egyszer elfogy a zene véglegesen?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 21:18
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

"létezésének lényege az idő"

Ezzel a ténnyel is szembeszállok xD mert olyan, hogy idő nincs. Folyamatos jelenben élünk, az időt csak az ember találta ki, hogy tudja rendszerezni dolgait.

2011. márc. 26. 10:12
 32/39 A kérdező kommentje:
Okoskodok már itt ezen az oldalon XD
2011. márc. 26. 10:14
 33/39 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A korábbi 30L vagyok megint, és remélem nem írok hülyeséget a véleményemmel:

2 dolgot szeretnék írni:

Az egyik: Valaki írta, hogy van olyan "zene" ahol az adott hangot nem érzékeli a fülünk olyan mély/magas, viszont hatással van a szervezetre.

A zenénél igenis fontos, hogy a fülünkkel hallható hangokból álljon össze.

Ha nem így lenne, akkor elkezdhetnénk egyre magasabb hangokkal "zenélni", míg a végén olyan magas frekvenciájú hullámokkal "komponálnánk", hogy az már szemmel látható fény lenne. Ennyi erővel, akkor a festmények is zenék, hiszen színek vannak rajta, amik a hangokhoz hasonlóan különböző hullámhosszúságúak, és ugyanúgy hatással vannak a szervezetre. (Ld.: fényterápia)

De említhetném a rádióhullámokat is.

2011. márc. 26. 14:03
 34/39 anonim ***** válasza:

A másik pedig (ami lemaradt):

Az eslő oldalon vki, bemásolt pár linket.

Csak az elsőt nyitottam meg.

Lehet vitatkozni, hogy ez zene-e. Hangokból áll, és érzelmet vált ki. (Pl. engem elborzasztott.) Ettől még nem zene.

Ha összedobsz egy tálba mindent, amit a konyhában találsz, az attól még nem étel. (Noha ehető, és eltelíti a gyomrot.)

2011. márc. 26. 14:07
 35/39 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek :D
2011. márc. 26. 14:27
 36/39 anonim ***** válasza:
Muszály vagyok hozzászólni,mint zenéhez nem értő.A linkelt "zenék" ugyanolyan borzalmasak,mint az a fizikus,aki már ott tart,hogy másik bolygón él.Az emberek többsége átlagos és ezt a rohanó szarságot nem tudják és nem akarják követni,mert hamarabb kihal az emberiség,mint annak következnie kellene.Én azt kivánom az ilyen előrehaladott zenéhez értő embereknek,ha lehet egy atomreaktorba hallgassanak ilyen zenét,mert ott csak egymásba tehetnek kárt.Az ember nem képes ilyen gyorsan követni a fejlődést,tönkre megy.Akár ettől a zenétől,akár a Japán atomreaktortól.Szóval én egy maradi vagyok,ezért kérek minden kisérletezgetőt,hagyjon még élni,addig amit a sors adott nekem!
2011. márc. 26. 17:24
 37/39 anonim ***** válasza:
A zenét amugy szeretem,amit az átlag még hallgat.Amugy utalnék a 80-as évekre ott hallottam a rádióba egy riportot,hogy milyen lessz a zene 20-30 év mulva.A pali megmondta,hogy nem fejlődik tovább,és utalt erre a elektromos szarságokra house,techno,bla bla.Szóval van aki fejlődésnek mondja,van aki nem tudja mit kezdeni zenének.De már ez is gáz.Szóval irány az atomreaktor,mert még a virágok se nőnek már,ettől a "nagy előrehaladástól"
2011. márc. 26. 17:31
 38/39 anonim ***** válasza:
Én a kérdezővel értek egyet!!!! marios csávó xd
2011. márc. 31. 22:52
 39/39 A kérdező kommentje:

[link]

da pro

2011. ápr. 1. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!