Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek egyszer elfogy a...

Szerintetek egyszer elfogy a zene véglegesen?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 21:18
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

De az nem is zene amit mutattál XD

Am a marios meg ugy jön ide, hogy a japán csávó da Pro xD

Egyébként ez is feldolgozás már és nem új zene.

2011. márc. 26. 01:34
 12/39 A kérdező kommentje:

Én tudom értékelni csak nem most, már álmos vagyok :S

Megyek is Jó8.

A Mariosat meg hallgassátok xD

2011. márc. 26. 01:36
 13/39 anonim ***** válasza:

"De az nem is zene amit mutattál XD"

LoL. Te dumálsz itt arról, hogy a zene egyszer el fog fogyni, és ezután képes vagy ekkora holdkóros baromságot leírni?

2011. márc. 26. 01:37
 14/39 A kérdező kommentje:
A hang meg a búgás nem egyenlő zenével már bocs.
2011. márc. 26. 01:39
 15/39 A kérdező kommentje:
Az első link még nevezhető zenének
2011. márc. 26. 01:41
 16/39 anonim ***** válasza:

"Én tudom értékelni"

"De az nem is zene amit mutattál XD"

Aha, ertem...

Amugy ha szerinted az nem zene, akkor definialhatnad a zene fogalmat. Mert ez pont olyan nevetseges, mint amikor megjelent az elektromos gitar, es azt mondtak, hogy az nem is igazi hangszer, meg a beatles zaj, meg mittudomen. Ha csak hozzad hasonlo hozzaallassal rendelkezo emberek elnenek, akkor meg mindig az lenne a zene, hogy koveket meg csontokat pufolsz egymashoz monoton ritmusban. Ugya valoban nagyon hamar elfogyna a zene. Viszont szerencsere mindig vannak olyan arcok, mint anno Kodaly, kicsit kesobb a King Crimson, vagy akar napjainkban Keiji Haino...

Remelem erted.

A Marios srac meg annyira tenyleg nem nagy cucc. Egyreszt technikailag sem olyan nagy ugy, mint amilyennek tunik, meg hianyzik belole mindenfele eloremutatas, amirol az elobb beszeltem.

Remelem erted.

2011. márc. 26. 01:44
 17/39 Thurston ***** válasza:

"A hang meg a búgás nem egyenlő zenével már bocs."

Látod, a probléma ott kezdődik, hogy te csak annyira figyelsz oda arra amit hallassz, hogy ennyinek tűnik.

De egyébként magyarázd el nekem, hogy mi a zene akkor szerinted.

"Ha csak hozzad hasonlo hozzaallassal rendelkezo emberek elnenek, akkor meg mindig az lenne a zene, hogy koveket meg csontokat pufolsz egymashoz monoton ritmusban."

Köszönöm. Priceless.

2011. márc. 26. 01:46
 18/39 A kérdező kommentje:

Hát nekem a zene az ami szórakoztat :D

a Marios csávót nem leszólni xD

Köveket meg csontokat püfolok? Hát az kb olyan mint az a beteg gitározás xD De régen az is szórakoztató volt..

2011. márc. 26. 01:48
 19/39 anonim ***** válasza:

"A hang meg a búgás nem egyenlő zenével már bocs."

:'D

Az a gond, hogy te nem tudsz tovább nézni annál, amit felületesen hallasz. Ezek a búgások meg hangok pont azért bírnak óriási jelentősséggel, mert új hanggenerálási eljárásokat kísérleteznek ki, az inspirációs források maximálisan kreatív használatát aknázzák ki, tpátalajt adva így egy teljesen új zenei kultúrának. Remek példa volt az elektromos gitár. Aki kitalálta az elektromos gitárt (vagy akármelyik hangszert...), az pont ugyanezt tette. És igen, gondolj csak bele: akkor is volt egy csomó arc, aki azt mondta, hogy ez nem zene.

2011. márc. 26. 01:50
 20/39 anonim ***** válasza:

"Hát nekem a zene az ami szórakoztat :D"

És azt nem gondoltad végig, hogy először minden zene progresszív és emészthetetlen volt? Amikor pedig megszokottá vált, akkor lett könnyed és szórakoztató. Nekem például az az ominózus három link is szórakoztató volt. Mert egyszerűen hozzá vagyok szokva.

Egyszerűen vannak emberek, akik tudnak újdonságra törekedni, illetve elfogadni azt, és vannak, akik nem. És nem az utóbbiak miatt fejlődik a zene akármerre. (Szóval igen, a csonots/köüves hasonlatot is rosszul értelmezted.)

2011. márc. 26. 01:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!