Mik a kedvenc rock/metal/alter/jrock számaitok, előadóitok?
Slipoknot
Limp Bizkit - Break Stuff
Linkin Park
AC/DC
Rammstein
Hammerfall - Hero's return :D
Én kicsit hagyományosabb vagyok:
LED ZEPPELIN
Deep Purple
ZZ Top
Frank Zappa
Budgie
Black Sabbath
Rainbow
Pink Floyd
Jimi Hendrix
The Clash
The Ramones
Eléggé vegyes, írok pár példát:
Ossian, Pokolgép, Kalapács, Iron Maiden, Metallica, Slayer, In Flames, Dark Tranquility, Cannibal Corpse, Cradle Of Filth, Darktrone, Dimmu Borgir, Burzum, Nightwish, Hammerfall, UDO, KoRn, Sepultura (régi), Immortal, Crossholder, Children Of Bodom, Arkona, Finntroll, Wintersun, Amon Amarth, és még sokan mások....
Hát én metálból mindent szeretek, írok 1-2t:
Dalriada, Virrasztók, KerecsenSólyom, Equilibrium, Ensiferum, Eluveitie, FinnTroll, Svartsot, Korpiklaani, Arokna, Dimmu Borgir, Sear Bliss, Cradle of Filth, Emperor, Gorgoroth, Catamenia, Aetherius Obscuritas, Baskíria, Bornholm, Christian Epidemic, Agregator, 1KillEmbrace, Nadir, A Losing Season, Blind Myself, Bridge to Solace, Kataklysm, Ex Deo, Arch Enemy, Skyfire, Kronos, Norther, Children of Bodom, Sonic Syndicate, Dreadful Peace, Nasmith, Deathstars, Rammstein, Blood, Die Apokalyptischen Reiter, Helloween, Metallica (régi), HammerFall, Sonata Arctica, Demonlord, Wisdom, Pokolgép, Kalapács, Omen, Moby Dick, Bloody Roots, Replika, Road, Gyöngyvér, Garden of Eden, Nevergreen, Beyond, iNSANE, Subscribe, Claps for Caroline, CsakazértiS, stb
Ozzy Osbourne
Black Sabbath
Motörhead
The Beatles
Guns N Roses
Metallicska..:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!