Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tényleg ennyire ciki lenne?...

Tényleg ennyire ciki lenne? Szerintem nem

Figyelt kérdés

Sziasztok! 16 éves fiú vagyok és észrevettem hogy Justin Bieber nem is tehetségtelen , a sok fiatal fiú/lány aki fikázza csak irigy és terhelik az agyukat hogy ők nem ilyen tehetségesek ....

Például, ez a dal itt miért lenne rossz?

http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w&feature=related

köszi a véleményeket

2011. márc. 5. 19:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

20:09 XD XD XD király

elég gáz ez a a bíbör gyerek

2011. márc. 5. 21:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Figyu! Jó hangja van (ha elképzelem hogy nő énekel) =P Amúgy azzal nincs bajom hogy szereted végülis te döntöd el mit hallgatsz de azzal már nagyobb a baj hogy ezt írod: "a sok fiatal fiú/lány aki fikázza csak irigy és terhelik az agyukat hogy ők nem ilyen tehetségesek..." Én egyáltalán nem vagyok rá irigy és szerintem ezzel mások is így vannak. Vajuk be őszintén nem a legférfiasabb ember. Meg én eleve nem irigylem a tehetségét mert azt a zenét amit én hallgatok (metál) elég gáz lenne ha ilyen hangon kezdenének énekelni.
2011. márc. 6. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!