Tényleg ennyire ciki lenne? Szerintem nem
Sziasztok! 16 éves fiú vagyok és észrevettem hogy Justin Bieber nem is tehetségtelen , a sok fiatal fiú/lány aki fikázza csak irigy és terhelik az agyukat hogy ők nem ilyen tehetségesek ....
Például, ez a dal itt miért lenne rossz?
http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w&feature=related
köszi a véleményeket
Nem szoktam leszólni másokat, mindenki azt hallgat, amit szeret.én nem szeretem, aki szereti hallgassa.
Elvégre nem vagyunk egyformák:) Unalmas lenne a világ, ha mindenki szeretné.Mondjuk ne annyira rossz ez a szám, most , hogy kicsit sz.r kedvem van, még meg is hallgatom, de amúgy nem stílusom Bieber.
Remélem, ez jó válasz:)
az Jackie Chan ?
amúgy majd kinövöd ;)
Valóban nem tehetségtelen. Csak tudod 16 évesen olyan számokat énekel, mint egy 35 éves, aki már átesett a világ létező csalódásain. És van, aki tényleg átesett dolgokon 16-18 éves korára, és van, aki nem, de megjátssza. Bieber-gyerek az utóbbi. Borzasztó nagyképű, én ezért nem szeretem. De ez az egyedi véleményem.
És nincs mire irigynek lennem. Hogyhogy nála tehetségesebbekre nem "irigyek"? Hogyhogy mások tudnak népszerűek lenni? És hogyhogy Te ezt a kérdést nem a Zene témába raktad?
Mindenkinek minden joga megvan a lepontozásra. Rajongók, kapjátok össze magatokat!
Én nem vagyok oda Justin Bieber-ért, viszont elismerem hogy egész jó hangja van. Ki tudja? Lehet hogy pár év múlva amikor már nem lesz ilyen kisfiú, mélyebb hangja lesz és tényleg olyan lesz mint az énekesek.
Michael Jackson is így kezdte csak nem a YouTube-on
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!