Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tényleg ennyire ciki lenne?...

Tényleg ennyire ciki lenne? Szerintem nem

Figyelt kérdés

Sziasztok! 16 éves fiú vagyok és észrevettem hogy Justin Bieber nem is tehetségtelen , a sok fiatal fiú/lány aki fikázza csak irigy és terhelik az agyukat hogy ők nem ilyen tehetségesek ....

Például, ez a dal itt miért lenne rossz?

http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w&feature=related

köszi a véleményeket

2011. márc. 5. 19:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
xD Szerintem semmi baj nincs azzal h valaki kedveli Justin Bieber számait akár fiú akár lány, akár 13 éves akár 16. Szal röviden és tömören nem gáz...
2011. márc. 5. 19:34
 2/12 anonim ***** válasza:
35%

Nem szoktam leszólni másokat, mindenki azt hallgat, amit szeret.én nem szeretem, aki szereti hallgassa.

Elvégre nem vagyunk egyformák:) Unalmas lenne a világ, ha mindenki szeretné.Mondjuk ne annyira rossz ez a szám, most , hogy kicsit sz.r kedvem van, még meg is hallgatom, de amúgy nem stílusom Bieber.

Remélem, ez jó válasz:)

2011. márc. 5. 19:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek veled, mindenki féltékeny rá és ezért fikázzák. Figyeld meg a "magyar justin biebert" Márton Máté MM.. Na attól akadtam ki :D
2011. márc. 5. 19:36
 4/12 anonim ***** válasza:

az Jackie Chan ?

amúgy majd kinövöd ;)

2011. márc. 5. 19:36
 5/12 anonim ***** válasza:
53%

Valóban nem tehetségtelen. Csak tudod 16 évesen olyan számokat énekel, mint egy 35 éves, aki már átesett a világ létező csalódásain. És van, aki tényleg átesett dolgokon 16-18 éves korára, és van, aki nem, de megjátssza. Bieber-gyerek az utóbbi. Borzasztó nagyképű, én ezért nem szeretem. De ez az egyedi véleményem.

És nincs mire irigynek lennem. Hogyhogy nála tehetségesebbekre nem "irigyek"? Hogyhogy mások tudnak népszerűek lenni? És hogyhogy Te ezt a kérdést nem a Zene témába raktad?

Mindenkinek minden joga megvan a lepontozásra. Rajongók, kapjátok össze magatokat!

2011. márc. 5. 19:38
 6/12 anonim ***** válasza:
35%

Én nem vagyok oda Justin Bieber-ért, viszont elismerem hogy egész jó hangja van. Ki tudja? Lehet hogy pár év múlva amikor már nem lesz ilyen kisfiú, mélyebb hangja lesz és tényleg olyan lesz mint az énekesek.

Michael Jackson is így kezdte csak nem a YouTube-on

2011. márc. 5. 19:42
 7/12 anonim ***** válasza:
figyelj! azt hallgatsz amit szeretsz, nem azt amit mások szeretnek
2011. márc. 5. 19:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
2011. márc. 5. 20:09
 9/12 anonim ***** válasza:
utolsó!:D:D
2011. márc. 5. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
James Hetfieldhez képest 1 nagy kuki a gyerek
2011. márc. 5. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!