Más is úgy van, hogy ha pl. fülhallgatóval hallgat zenét, akkor tök rossz érzés, ha hirtelen hallgat el a zene, vagy csak én vagyok ilyen bogaras?
Figyelt kérdés
Úgy értem az "elhallgatást", hogy valami miatt kikapcsolom, vagy ilyesmi. Előbb szépen le kell halkítanom, és úgy kikapcsolni, mert a hirtelen nagy csendtől hülyét kapok, ahogy megszakad a zene.2009. febr. 16. 17:10
1/4 anonim válasza:
Engem nem zavar ha hirtelen megszakad!
2/4 A kérdező kommentje:
Engem meg valahogy zavar, valósággal "belefájdul" a fülem meg a fejem, de csak úgy félpercre, mire "kiáll belőlem a ritmus". :) Pedig nem vagyok zenebolond, és nem is bömböl a zene, és nem is punkzene vagy metál. :)
2009. febr. 16. 17:29
3/4 anonim válasza:
Engem is zavar de nem ennyire és csak akkor ha felkészületlenül ér..
4/4 anonim válasza:
abszolút. a zene a mindenem, nem bírom nélküle. mindig mikor egyedül vagyok utazok stb zenét hallgatok, ha elhallgat, megszűnik az értelme a dolgoknak miért ez, miért az, ha nem hallgathatok zenét? értelmetlen.
persze néha jó egy kis csend, de ez nagyon ritka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!