Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az a nyavadt Szalay Csongor...

Az a nyavadt Szalay Csongor aki a legolcsóbb szinkronhang az országban és ezért mindenben ő szinkroniál ami nekem már nagyon iritáló meleg?

Figyelt kérdés
sokmindent megmagyarázna
2011. febr. 20. 19:46
1 2 3
 11/23 Fannyika98 ***** válasza:
100%

Csongi nem a legolcsóbb hanem az egyik legfelkapottabb. Ajánlom figyelmedbe a MagyarSzinkron.hu-t.

Ha meg téged irritál akkor ne nézd azokat a filmeke/sorozatokat, amiben ő szinkronizál ha ilyen finnyás vagy -.-

2013. ápr. 20. 07:03
 12/23 anonim ***** válasza:
93%

Honnan a f*szból került egyátalán ide hogy Csongi meleg??

Hisz senki se ért ezzel egyet ha tudnád. Az lehet hogy szőke a haja de az nem jelenti azt hogy b*zi. vannak más okok is rá, de Csongira egyik sem hatol közölük. Ő egy remek zenész és színész.

2013. jún. 7. 14:55
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Ja igazad van! már én is unom hogy mindenhol az ő hangját kell hallanom!! utálom őket mint a szart. meleg szánalmas hülyék
2013. jún. 10. 19:26
 14/23 anonim válasza:
100%

1., van barátnője... -_-

2., jó a hangja, különben miért lenne bandában énekes?! XD

3., az előttem lévő miért beszélt többesszámban?!

És ha olyan olcsó lenne, nem tudna megélni belőle és amúgy is nagyon jellegzetes és karakteres hangja van azért felkapott :P ennyi

2013. aug. 27. 03:43
 15/23 anonim ***** válasza:
87%
úristen de kitekerném a nyakad te nyanvadt ...... nem tom h. te mi vagy? mert ha egy normális ember lennél akk is a bolondok közé tartoznál hol lenne már csongi szar? én imádom őt és mivel a világon a legjobban szeretem az animéket és ő a legtöbbnek a szinkronhangja ne merd szidni
2013. nov. 26. 17:29
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban, nemtudom ki a rohadt m****kos g**i törölgeti a hozzászólásaimat,

másrészt, te vagy egy nyamvadt szar. Szalay Csongi az egyik legjobb szinkronszínész és kit érdekel hogy mennyit szerepel? sőt még a zenekara is tökéletes rock zenekar mintsem utalmas szar pop zene.

harmadrészt, vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt mert így alig érteni valamit a szar szövegedből..

2014. ápr. 21. 17:31
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsika de Szalay Csongor egy nagyon zsír szinkronszínész tehát ne ugass hülyeségeket jó.És ez mióta kérdés csillagom?Persze ízlések és pofonok. De ha nem tetszik ne nézd te nagyon hígagyú.-.-
2014. ápr. 25. 22:34
 18/23 anonim válasza:
100%
Na akkor tisztázzunk valamit sürgősen! Csongi egy ki*rt nagy tehetség, nagyon kellemes hanggal, kib*szott jó zenész,a stílusa wa a legjobb, élek-halok érte és az egyetlen nyamvadt egyforintos meleg az te vagy te féltékeny kis p*cs.
2014. jún. 9. 00:41
 19/23 anonim ***** válasza:
Úgy van ;)
2014. jún. 12. 22:54
 20/23 anonim válasza:
100%

Szalay Csongor amellett, hogy egy nagyszerű ember, csodás stílussal megáldva, az egyik legjobb szinkronszínész. Hangja jellegzetes és keresett, és ráadásul egy bandában is játszik! Méghozzá egy nagyon jó bandában, nekem ők a kedvenceim. És nem vagyok elfogult. Ha nem szeretném őket, akkor is ezt gondolnám.

Szóval ha nem tetszik, lehet rinyálni anyucinak ,de ne ide írd ki!

Ja, még valami. NEM meleg.

2014. aug. 22. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!