Az a nyavadt Szalay Csongor aki a legolcsóbb szinkronhang az országban és ezért mindenben ő szinkroniál ami nekem már nagyon iritáló meleg?
Csongi nem a legolcsóbb hanem az egyik legfelkapottabb. Ajánlom figyelmedbe a MagyarSzinkron.hu-t.
Ha meg téged irritál akkor ne nézd azokat a filmeke/sorozatokat, amiben ő szinkronizál ha ilyen finnyás vagy -.-
Honnan a f*szból került egyátalán ide hogy Csongi meleg??
Hisz senki se ért ezzel egyet ha tudnád. Az lehet hogy szőke a haja de az nem jelenti azt hogy b*zi. vannak más okok is rá, de Csongira egyik sem hatol közölük. Ő egy remek zenész és színész.
1., van barátnője... -_-
2., jó a hangja, különben miért lenne bandában énekes?! XD
3., az előttem lévő miért beszélt többesszámban?!
És ha olyan olcsó lenne, nem tudna megélni belőle és amúgy is nagyon jellegzetes és karakteres hangja van azért felkapott :P ennyi
Elsősorban, nemtudom ki a rohadt m****kos g**i törölgeti a hozzászólásaimat,
másrészt, te vagy egy nyamvadt szar. Szalay Csongi az egyik legjobb szinkronszínész és kit érdekel hogy mennyit szerepel? sőt még a zenekara is tökéletes rock zenekar mintsem utalmas szar pop zene.
harmadrészt, vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt mert így alig érteni valamit a szar szövegedből..
Szalay Csongor amellett, hogy egy nagyszerű ember, csodás stílussal megáldva, az egyik legjobb szinkronszínész. Hangja jellegzetes és keresett, és ráadásul egy bandában is játszik! Méghozzá egy nagyon jó bandában, nekem ők a kedvenceim. És nem vagyok elfogult. Ha nem szeretném őket, akkor is ezt gondolnám.
Szóval ha nem tetszik, lehet rinyálni anyucinak ,de ne ide írd ki!
Ja, még valami. NEM meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!