Hogyan kezdjem el a DJ-skedést? A többi lent.
relatív a "normál" DJ szó,de én biztosan nem vagyok az,mert közöm nincs hozzá,viszont azt megmondom,ha te is az az "Mp3-at egymásba húzogató,laptopon májerkedő kis senki leszel",akor nem lesz nagy jövő...
2011. febr. 12. 18:58
2/12 A kérdező kommentje:
Háth épp ezaz h én nem ilyen akarok lenni, hanem normális keverő pultnál dj-zni. csak hogy ehez mit kelesz tennem?
pl: menni dj suliba .. és majd venni dj pultot..
hát ilyen,hogy "dj suli" sztem alapból nincs...képzések max...de ahhoz még nagyon fiatal vagy...ez van...persze addig is jó,ha elkezdesz valamilyen szinten zenével foglalkozni,gitár,vagy akármi...növeli a kreativitást,meg lesz valami fingod erről az egészről...mmint a zenéről.aztán meg vannak képzések,meg stb,de ezek elég költséges dolgok...azon kívül,hogy egy valamire való cucc 200-tól indul...sajnos ilyen ez a popszakma...persze ki tudja.mire abban a korban leszel,rég meggondolod magad.
ja meg persze most is elkezdheted,magadtól is rájössz dolgokra,de sok pénz...az biztos.
2011. febr. 13. 20:38
4/12 A kérdező kommentje:
Háth igen tudom h ez elég költséges..
ezt az egészet így terveztem h majd lesz rendes melóm és a pénzt gyűjtöm és majd csak hibbiból elkezdek dj-skedni meg járni képzésekre.. és majd ha meg tok majd a djskedésből élni akk azt fogom csak csinálni..
hát szép tervek:) ha jó vagy,akkor semmi akadálya,csak mire te odajutsz,hogy ezt csinálod szinte főállásként,annyi dj lesz sajnos,mint az állat...ezért nagyok lesznek a követelmények...most még elmegy az,hogy valaki vesz egy laptopot,felrakja a virtualdj-t vagy vmi más programot,vesz 50 ropiért egy hangcuccot,és játsza a nagy dídzséskedést,közben pedig nem csinál semmit csak húzogatja be a számokat egymás után...na mindegy...te tudod.én drukkolok.;Dsok sikert.
2011. febr. 17. 20:32
6/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat
DJ sulit azt nagyon gyorsan felejtsd el, az kb olyan, mint a friss jogsis tanuló kirakja az autóra a T betűt, egyszóval a homlokodra írhatod, hogy hülye vagyok! Azt, ha megvan a papír, mész és körbejárod a discokat a papírral? Ugye nem. Igazából ó, hogy valahol rezidens legyél, ismeretség kell. Én is így kerültem be egy discoba.
2011. febr. 21. 19:29
8/12 A kérdező kommentje:
de hogy szerezzek ismeretséget? persze még nem most mert még kölyök vagyok..
9/12 A kérdező kommentje:
mondjuk abból talán majd lehetne valami hogy a tesómnak a haverja DJ Koltai ?
10/12 A kérdező kommentje:
és pl ha majd nagyobb leszek 16 éves körül majd egy buliba odaenged a dj pultoz h dj-zek ha jók a zenéim vagy mittudom én .. tanácstalan vagyok :S
Kapcsolódó kérdések: