Milyen csajozós zenéket ismertek? Gitárral és énekkel.
Haha. :D
http://www.youtube.com/watch?v=PjtZW_FCSTo
Két zsákolás összehozásában is hatalmas szerepe volt szerintem ennek a dalnak. Heh.
Én nagyon szeretem a C.O.Bot!Alexi nagyon tehetséges nem véletlenül került be a világ legjobbjai közé!
Már megbocsáss "HA valaki nem szarmetált akkor szar elektropopot hallgat" Akkor te ki vagy?A a nagy tökéletesség?Nem süllyedek le a szintedre és nemmodom azt,hogy szär a free jazz meg a prog death metál mivel fogalmam sincs róluk,nem az én stilusom. Egyébként ha már komolyzene a stílusod alexi sok Vivaldi,Mozart,Paganini darabot tud eljátszani,szóval atom kicsit az is van a zenében,szóval nemtudom mit kell szidni azt amit nem is ismersz!
Amúgy szerintem a régebbi bodom inkább heavy/speed/power metal egy kis fry screammel megfűszerezve. Inkább az újabb bodomban alakúlt ki ez az új "Melodic" Death metal.
Na további szépnapot üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!