Mit szoktatok a gitárral játszani egy ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Mikor csak elmentek lazulni egy parkba és viszed a gitárod, mit szoktál játszani?
Milyen jó akkordsorok vannak?
Mondjatok pár jó ötletet :)
Egyébként az énekhangom szerintem elég szar...de ki tudja még senkinek nem mutattam emiatt :D
2011. szept. 24. 12:38
1/8 Xavo válasza:
hát az attól függ milyen stílusokat szeretsz, egyszerű dal az egyszerű tankcsapdától :D meg én inkább ilyen körökben mozgok, de hanem republic kottákat is lehet találni neten
2/8 A kérdező kommentje:
de bírom ezeket :)
Szinte mindent szeretek de azért Sp-t meg Bibert nem játszanék :D:D
Jöhetnek még tippek!
2011. szept. 24. 22:32
3/8 anonim válasza:
Em7 Hm7 Em7 A Am Em A H7
ez mindig beválik :)
4/8 anonim válasza:
vagy:
Dm7 G7 Cmaj7 Am7
Bonyolultabb akkordokkal:
Dm9 G13 Cmaj9 Am9
5/8 anonim válasza:
és a kedvencem:
Cmaj7 C9 F7 F#dim C/G G13 C G7#5
Dm7 G13 Cmaj Am7 Dm7 G13 Cmaj7 C7
F F#dim C A7 D9 F/G G7#5
6/8 anonim válasza:
Személy szerint én is Tankcsapdát szoktam (főként egyszerű dalt, vagy mennyország tourist, esetleg örökké tart), de gyakran játszok Johnny Cash-t (Hurt, God's Gonna Cut You Down). Esetleg még szóba jöhet Nirvana, azok közül is az egyszerűbbek (Come as you are, Rape me...). Ezeknek az akkordjai nem túl bonyolultak, de mégis gyakorolsz velük.
7/8 anonim válasza:
régen egy táborban egy srác leült és gitár mellett (énekelt) teszem hozzá,hogy semmi hangja nemvolt,de mégis körbe ülték és egyszerűen káprázatos hangulatot adott mindenkinek.-->tankcsapda-örökké tart,egyszerű dal.
8/8 anonim válasza:
Gn'R-Paradise City
Ha csajt is akarsz fuzni:Rolling Stones-Angie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!