Milyen hangszeren való tanulás adja a legátfogóbb ismereteket a zenéről?
Ne szintetizátorként emlegesd, hanem billentyűként, mert az egyszeri zenész szintetizátoron való tanulás alatt rögtön a tényleges hang-programozásra gondol, ahhoz meg már nem zenei ismeret kell, hanem hangtechnikai ismeret.
Egyébként valószínüleg a billentyűk a nyerők ilyen szempontból. De én gitáron kezdtem, és utána váltottam zongorára, úgy is teljesen logikus volt minden. A vonósokkal is könnyedén ismerkedtem. Aminek teljes mértékben más a logikája, mint a vonós, pengetős, billentyűs és ütős (nem ritmus) hangszereknek, az a fúvós. Szóval ne fúvossal kezdjed szerintem. Az a lényeg. Mert azután minden más sokkal nehezebb lesz.
Szerintem is lényegtelen, ami szimpatikus és tetszik nyugodtan kezd el tanulgatni!:)...Szorgalom, elhatározás kérdése csak.:)
Én 3 évig zongoráztam,de az úgy nem igazán fogott meg szép nagyon, az tény, de én pl. jobban szeretem a gitáros dolgokat. Épp ezért szeretnék venni egy akusztikus gitárt. Egy teljesen kezdőnek, milyen típust tudnátok ajánlani? Nagyon drágát sem szeretnék,mert idővel, ha tényleg nagyon megszeretem, akkor úgyis befektetek majd rá!:) De addig pontosan jó lenne egy kb 10e-15-e körüli árban.:) Ötletek?...és mire6mikre érdemes figyelni gitár vásárláskor?:)
mire/mikre^^ :D...
körvonalakban kb hallgatok: rock, egyéb core, metal alfajok, indie, alternatív..
Egy fémhúros akusztikus gitárral azért lehet erősebb hangzásban is játszani?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!