Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Heavy Metalt/Rockot stb....

Heavy Metalt/Rockot stb. Vagy. Technót/Discót szeretitek jobban?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 18:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:10

Hiába írsz nekem ennyit erről, úgyse fogjuk egymást meggyőzni. Lyukas vödörbe meg kár vizet önteni, úgy is a föld issza meg. Én az elektromos zenéket sohasem fogom elfogadni zenének. De azért köszi, hogy elmagyaráztad. Most már tudom, hogy ehhez tudás kell, nem tehetség.

2011. jan. 28. 08:44
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Én fanatikus metálimádó vagyok, de nem értelek kérdező. Bár ezt betudom a korodnak, de el kell fogadnod, hogy azért, mert te szeretsz egy műfajt, az nem jelenti, hogy a többi szar. Másoknak a metál a szar.

És ugye te is utálod, ha leszólják a zenei ízlésed ? Igen ? Nos, akkor hagyd a többit békén, mindenki azt hallgat, amit akar.

2011. jan. 28. 14:32
 23/28 A kérdező kommentje:

igazad van kedves utolsó!! :)

egyet értek!!

de nem érdekel ha leszólják!!

2011. jan. 28. 15:06
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
18:51-gyel egyetértek! vannak ,akik nem értenek a ZENÉhez, és ezért szar őket hallgatni, de attól még a komolyzenétől a metálig a műfajok milliószor jobbak a gépzenénél
2011. febr. 6. 20:20
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg tök fölösleges egymást fikázni, valakinek a rock zene teszik, valakinek a pop, valakinek a hip-hop, nem kéne emiatt egymás torkának ugrani.

A kérdésre válaszolva: mivel utálom, sőt, rühellem a technót, és bár nem vagyok rocker, a rockra/metalra szavazok ebből a két lehetőségből. Persze itt is vannak igénytelen, béna zenék, de legalább ők a hangszerekkel próbálkoznak és nem a számítógéppel. Számomra legalábbis nagyon fontos a klasszikus értelemben vett hangszer jelenléte egy zenében. A popzenét is szeretem, ha hangszeres, sőt, bizonyos hangszeres popzenéket jobban szeretek mint a kemény rockot, ami viszont nem az én világom.

Lehet lehúzni a válaszom, de legalább én a kérdésre válaszoltam és nem a kérdezőnek vagy a többi válaszolónak szóltam be.

2013. jún. 8. 10:30
 26/28 anonim ***** válasza:
85%
Én abszolút elektronikus zene párti vagyok és mélységesen felháborít hogy még mindig vannak olyan emberek, akik szerint az elektronikus zene nem zene. Mindenkinek megvan a saját ízlése, ízlésen felesleges vitatkozni, de ha valaki nem ismeri el zeneként a "tüc-tüc" zenét, azt személyes sértésnek veszem, mivel én 10 éves korom óta szinte csak azt hallgatok és csinálok. Ugyanúgy van kultúrája és művészete (igen művészete, drogokon kívül is) mint akármilyen más műfajnak, legyen az rock, metál, rap, vagy bármi más. A zene szándékos hangkeltés, létre lehet hozni klasszikus értelemben vett hangszerekkel, vagy bármilyen eszközzel, szintetizátorral, vagy akár számítógéppel. Vannak olyan rockzenék amikre például én is mondhatnám (ha olyan paraszt lennék, mint néhány előttem szóló), hogy nem tekintem zenének, mert egyszerűen nem tudom értékelni. Számomra értelmezhetetlen, hiába vannak benne valódi hangszerek (szarrá torzítva többnyire SZÁMÍTÓGÉPPEL vagy más ELEKTRONIKUS eszközzel), de nem mondom, mert tisztelem más emberek, zenészek munkásságát. Szerintem Magyarország ebben is élen jár. Lefogadom, ha bármelyik fejlett országban készítenénk felméréseket, pl. Hollandia, Németország, egész biztos hogy sokkal többen ismernék el zeneként az elektronikus ZENÉT. Egyszerűen parasztok vagyunk és azok is maradunk ha így haladunk. Ennyi. 21/F
2013. aug. 7. 13:03
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egy gyökér. Én fanatikus metál imádó vagyok, mégis hallgatok elektronikus zenét is (industrial) szerintem a hangzás a fontos, leszarom hogyan készül. Eletro műfajban is vannak elvontabbak, (dark elektro, EBM) Ezek igencsak kidolgozott precíz hangzású műfajok. Sötét hangulat, kőkemény ritmika, basszus. Elektroba is vannak jók, csak jó helyen kell keresni
2013. nov. 8. 00:30
 28/28 anonim válasza:
100%
Egyértelmű: metal/rock :D
2014. jan. 9. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!