Heavy Metalt/Rockot stb. Vagy. Technót/Discót szeretitek jobban?
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:10
Hiába írsz nekem ennyit erről, úgyse fogjuk egymást meggyőzni. Lyukas vödörbe meg kár vizet önteni, úgy is a föld issza meg. Én az elektromos zenéket sohasem fogom elfogadni zenének. De azért köszi, hogy elmagyaráztad. Most már tudom, hogy ehhez tudás kell, nem tehetség.
Én fanatikus metálimádó vagyok, de nem értelek kérdező. Bár ezt betudom a korodnak, de el kell fogadnod, hogy azért, mert te szeretsz egy műfajt, az nem jelenti, hogy a többi szar. Másoknak a metál a szar.
És ugye te is utálod, ha leszólják a zenei ízlésed ? Igen ? Nos, akkor hagyd a többit békén, mindenki azt hallgat, amit akar.
igazad van kedves utolsó!! :)
egyet értek!!
de nem érdekel ha leszólják!!
Szerintem meg tök fölösleges egymást fikázni, valakinek a rock zene teszik, valakinek a pop, valakinek a hip-hop, nem kéne emiatt egymás torkának ugrani.
A kérdésre válaszolva: mivel utálom, sőt, rühellem a technót, és bár nem vagyok rocker, a rockra/metalra szavazok ebből a két lehetőségből. Persze itt is vannak igénytelen, béna zenék, de legalább ők a hangszerekkel próbálkoznak és nem a számítógéppel. Számomra legalábbis nagyon fontos a klasszikus értelemben vett hangszer jelenléte egy zenében. A popzenét is szeretem, ha hangszeres, sőt, bizonyos hangszeres popzenéket jobban szeretek mint a kemény rockot, ami viszont nem az én világom.
Lehet lehúzni a válaszom, de legalább én a kérdésre válaszoltam és nem a kérdezőnek vagy a többi válaszolónak szóltam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!