Az gáz, ha fiú létemre Lady Gagát hallgatok?
Na várj egy kicsit. Azt hiszem félreértettél. Nem azt írtam hogy aki metált hallgat ,az általában erőszakos és ostoba. Írtam oda is,hogy EZEN AZ OLDALON akik oltogatnak és a metállal jönnek,AZOKRA jellemző ez a magatartás. És írtam is hogy nem kell magadra venni,ha nem hát nem,én elhiszem. Tény hogy fogalmazhattam volna pontosabban és az is hogy ez az egész úgy tűnik mintha rajtad vezettem volna le ,ami lehet hogy így is van. Tehát nem a személyed ellen irányult,hanem a viselkedés iránt ,amit néhányan ezen az oldalon mutatnak.
Én megértem azt is,hogy nem tartod sokra a popot,de attól még nem biztos hogy rossz az aki szereti. Én ebben találtam meg önmagam,te a metálban és továbbra is úgy gondolom,hogy a zene önkifejezés. Ezért tartom fontosnak ,hogy elfogadjuk a másik véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!