Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú létemre Bryan Adamset hallgatok, és ő a kedvenc előadom, főleg a romantikusabb számai. Ettől tényleg melegnek hihetnek? Mert osztály társaim megejtettek pár ilyet mikor mondtam hogy én őt szeretem.
heaven
Everything i do
im ready
stb...
15/f
A csajokra izgulsz? Azokra áll fel?
Amennyiben igen, akkor nem vagy meleg.
Szerintem a másság nem a zenei stílusból fakad,hanem abból,hogy a veled azonos neműekhez vonzódsz.Minden ember számára természetesnek kellene lennie annak,hogy bármilyen zenét meghallgathat,az még nem fogja jellemezni.Előbb ismerjenek meg,s csak azután ítéljenek!
Vegyünk egy "más" embert..
-A vele ellenkező neműek szokásaihoz nagyban hasonlító mozdulatai,ruhái,zenei stílusa van,DE!
ETTŐL Ő MÉG NEM "MÁS",MINT A TÖBBI..
csak akkor lesz egy ember "más",mint a többi,ha a vele azonos neműekhez vonzódik és velük szexuális viszonyt alakít ki(csók,kézenfogva járás,szex)
Viszont ha már a másságnál tartunk,akkor tudni kell,hogy minden ember más és más.Két ugyanolyan ember nincsen!Belőled is csak egy van.
Te egy 15 éves fiú vagy,aki szereti a romantikus számokat..és aztán,akkor...mivan??Semmi.
A fiúk általában keménykednek,nagyképűsködnek,kocsmáznak és csajoznak.De aki kivétel ezek alól a dolgok alól,és szereti a romantikát vagy a romantikus zenéket,azt még sokszor jobban is szeretik az igazi nők,mint a machokat.
Az igazi nők alatt azokat a nőket értem,akik nem állnak az út szélén(a sarkon is akár) naphosszat,nem járkálnak gyakorta plázába,a diszkóba..az ilyen nők becsületesek.:D
Szerintem te egy teljesen normális,kedves fiú lehetsz...AZ MEG,HOGY MILYEN ZENÉT HALLGATSZ,AZ CSAKIS A TE DOLGOD!
A zenének semmi köze a nemi hovatartozáshoz. :)
A legutóbbi barátomnak is Ő a kedvence, imádja már évek óta. De mind ennek ellenére 17 éves punk fiúcska. :)
Nem meleg, ez tuti biztos. Hidd csak el. Hallgasd, mert Ő igenis, jó zenész.
Nem gáz ha ilyet halgatsz,nem néznek melegnek!Én is halgatom,és nem vok meleg!
ja és a QUEEN be senki se volt meleg te gyökér!!!!
FREDDY MERCURY BISEXUÁLIS VOLT!!!!!!!!!
(a fentinek küldöm)
Bryan Adams egy vagány, férfias, ugyanakkor örökifjú előadó mély hanggal, és rengeteg csajozós dallal.
Nem is értem, hogy miért merül fel bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!