Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiú létemre Bryan Adamset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú létemre Bryan Adamset hallgatok, és ő a kedvenc előadom, főleg a romantikusabb számai. Ettől tényleg melegnek hihetnek? Mert osztály társaim megejtettek pár ilyet mikor mondtam hogy én őt szeretem.

Figyelt kérdés

heaven

Everything i do

im ready

stb...

15/f

2010. jún. 8. 13:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
maga az hogy ezeket hallgatod nem ok , ha van más ilyen vonásod ( érdekelnek az ilyen "csajos dolgok",úgy mozogsz, sötöbö sötöbö) akkor már hamarabb:D
2010. jún. 8. 13:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A csajokra izgulsz? Azokra áll fel?

Amennyiben igen, akkor nem vagy meleg.

2010. jún. 8. 13:37
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
A Queen viszont tényleg a Világ legnagyobb meleg együttese,és az összes tag az,az volt.Akkor mindeki homár,aki hallgatja?Ne viccelj!
2010. jún. 8. 13:40
 4/11 anonim ***** válasza:
és? én meg szeretem Adam lambert-től a Fever-t. -.-
2010. jún. 8. 13:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a másság nem a zenei stílusból fakad,hanem abból,hogy a veled azonos neműekhez vonzódsz.Minden ember számára természetesnek kellene lennie annak,hogy bármilyen zenét meghallgathat,az még nem fogja jellemezni.Előbb ismerjenek meg,s csak azután ítéljenek!

Vegyünk egy "más" embert..

-A vele ellenkező neműek szokásaihoz nagyban hasonlító mozdulatai,ruhái,zenei stílusa van,DE!

ETTŐL Ő MÉG NEM "MÁS",MINT A TÖBBI..

csak akkor lesz egy ember "más",mint a többi,ha a vele azonos neműekhez vonzódik és velük szexuális viszonyt alakít ki(csók,kézenfogva járás,szex)

Viszont ha már a másságnál tartunk,akkor tudni kell,hogy minden ember más és más.Két ugyanolyan ember nincsen!Belőled is csak egy van.

Te egy 15 éves fiú vagy,aki szereti a romantikus számokat..és aztán,akkor...mivan??Semmi.

A fiúk általában keménykednek,nagyképűsködnek,kocsmáznak és csajoznak.De aki kivétel ezek alól a dolgok alól,és szereti a romantikát vagy a romantikus zenéket,azt még sokszor jobban is szeretik az igazi nők,mint a machokat.

Az igazi nők alatt azokat a nőket értem,akik nem állnak az út szélén(a sarkon is akár) naphosszat,nem járkálnak gyakorta plázába,a diszkóba..az ilyen nők becsületesek.:D

Szerintem te egy teljesen normális,kedves fiú lehetsz...AZ MEG,HOGY MILYEN ZENÉT HALLGATSZ,AZ CSAKIS A TE DOLGOD!

2010. jún. 8. 13:47
 6/11 anonim ***** válasza:

A zenének semmi köze a nemi hovatartozáshoz. :)

A legutóbbi barátomnak is Ő a kedvence, imádja már évek óta. De mind ennek ellenére 17 éves punk fiúcska. :)

Nem meleg, ez tuti biztos. Hidd csak el. Hallgasd, mert Ő igenis, jó zenész.

2010. jún. 8. 13:56
 7/11 anonim ***** válasza:
20%
H O M Á R
2010. jún. 8. 15:04
 8/11 anonim válasza:
0%
Ha ilyet hallgatsz akkor nem csak melegnek hihetnek de az is vagy >.<"
2010. júl. 4. 18:18
 9/11 anonim válasza:
89%

Nem gáz ha ilyet halgatsz,nem néznek melegnek!Én is halgatom,és nem vok meleg!

ja és a QUEEN be senki se volt meleg te gyökér!!!!

FREDDY MERCURY BISEXUÁLIS VOLT!!!!!!!!!

(a fentinek küldöm)

2011. febr. 9. 21:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Bryan Adams egy vagány, férfias, ugyanakkor örökifjú előadó mély hanggal, és rengeteg csajozós dallal.

Nem is értem, hogy miért merül fel bennük.

2011. jún. 8. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!