Hallgatttok valamit ezek közül az előadók közül? (Többnyire rock együttesek)
Alvin és a mókusok, Amorphis, Avenged Svenfold, Billy Talent, Bon Jovi, Breaking Benjamin, Bullet for my Valentine, Children of Distnce, Demi Lovato, Depresszió, Dirty Dogs, Disturbed, Eminem, Evanescence, Finger Elven, Foo Fighters, Good Charlotte, Green Day, Headhunter, Ill Nino, Insane, Kárpátia, Kelly Clarkson, KidCrusher, Kings of Leon, Leander, Linkin Park, Lost Prophets, Marilyn anson, Metallica, Muse, My Chemical Romance, Nightwish, Nirvana, N-Dubz, Papa Roach, Porcelain and the Tramps, Road, Selena Gomez, Slipknot, Static-X, Sugarcult, Sunrise Avenue, Superbutt, System of a Down, Tankcsapda, Three Days Grace, Waltari, Wrong Side of the Wall, 30 seconds to Mars
Néhány számot szeretek még az Anti Fitness Clubtől, Bowling for Soup-tól, Marc Terenzi-től, Meat Loaf-tól és a Superhero-tól.
És bocs a hallgatttok miatt, csak így engedte kiírni.
Köszi mindenkinek.
Leander szerintem is egy zseni. :)
Ezek közül Nightwsish-t, Metallica-t, Leandert hallgatok.
Bár ezek közül, amiket felsoroltál, nagy ritka a rock együttes, csak megjegyeztem.:d
15:24: Szerinted milyen a legtöbb együttes?
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Igen, értem, hogy mit jelent a nem mind. De az, hogy többnyire rock együttesek, kicsit túlzás, én emiatt írtam.
Dw annyira minegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!