Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hallgatttok valamit ezek...

Hallgatttok valamit ezek közül az előadók közül? (Többnyire rock együttesek)

Figyelt kérdés

Alvin és a mókusok, Amorphis, Avenged Svenfold, Billy Talent, Bon Jovi, Breaking Benjamin, Bullet for my Valentine, Children of Distnce, Demi Lovato, Depresszió, Dirty Dogs, Disturbed, Eminem, Evanescence, Finger Elven, Foo Fighters, Good Charlotte, Green Day, Headhunter, Ill Nino, Insane, Kárpátia, Kelly Clarkson, KidCrusher, Kings of Leon, Leander, Linkin Park, Lost Prophets, Marilyn anson, Metallica, Muse, My Chemical Romance, Nightwish, Nirvana, N-Dubz, Papa Roach, Porcelain and the Tramps, Road, Selena Gomez, Slipknot, Static-X, Sugarcult, Sunrise Avenue, Superbutt, System of a Down, Tankcsapda, Three Days Grace, Waltari, Wrong Side of the Wall, 30 seconds to Mars

Néhány számot szeretek még az Anti Fitness Clubtől, Bowling for Soup-tól, Marc Terenzi-től, Meat Loaf-tól és a Superhero-tól.

És bocs a hallgatttok miatt, csak így engedte kiírni.

2011. jan. 12. 20:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Leander szerintem is egy zseni. :)

2011. jan. 13. 14:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül Nightwsish-t, Metallica-t, Leandert hallgatok.

Bár ezek közül, amiket felsoroltál, nagy ritka a rock együttes, csak megjegyeztem.:d

2011. jan. 13. 15:24
 13/18 anonim ***** válasza:
ezek közül elég sokat szeretek :D : Evanescence, Foo Fighters, Good Charlotte, Green Day, Kelly Clarkson, Linkin Park, Lost Prophets, Muse, Nightwish, Nirvana, Papa Roach, Sunrise Avenue
2011. jan. 13. 16:21
 14/18 anonim ***** válasza:
A Beatles minegyiket elsöpri... De azért talán Greed Day (valóban inkább a régi számaik, meg talán a Holiday)meg egy-kettő van még, akik nem annyira rosszak...
2011. jan. 13. 17:58
 15/18 anonim ***** válasza:

15:24: Szerinted milyen a legtöbb együttes?

Köszi mindenkinek a válaszokat!

2011. jan. 15. 19:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk metál, de van közte punk(féleség is) is, na meg olyan, aminek nincs is köze a rockhoz.
2011. jan. 15. 19:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk írta, hogy a legtöbb rock együttes benne. (Az azt jelenti, hogy NEM MIND)
2011. jan. 15. 19:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, értem, hogy mit jelent a nem mind. De az, hogy többnyire rock együttesek, kicsit túlzás, én emiatt írtam.

Dw annyira minegy.

2011. jan. 15. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!