Hallgatttok valamit ezek közül az előadók közül? (Többnyire rock együttesek)
Alvin és a mókusok, Amorphis, Avenged Svenfold, Billy Talent, Bon Jovi, Breaking Benjamin, Bullet for my Valentine, Children of Distnce, Demi Lovato, Depresszió, Dirty Dogs, Disturbed, Eminem, Evanescence, Finger Elven, Foo Fighters, Good Charlotte, Green Day, Headhunter, Ill Nino, Insane, Kárpátia, Kelly Clarkson, KidCrusher, Kings of Leon, Leander, Linkin Park, Lost Prophets, Marilyn anson, Metallica, Muse, My Chemical Romance, Nightwish, Nirvana, N-Dubz, Papa Roach, Porcelain and the Tramps, Road, Selena Gomez, Slipknot, Static-X, Sugarcult, Sunrise Avenue, Superbutt, System of a Down, Tankcsapda, Three Days Grace, Waltari, Wrong Side of the Wall, 30 seconds to Mars
Néhány számot szeretek még az Anti Fitness Clubtől, Bowling for Soup-tól, Marc Terenzi-től, Meat Loaf-tól és a Superhero-tól.
És bocs a hallgatttok miatt, csak így engedte kiírni.
hát...
akkor kiemelem azokat amit még ugyahogy szeretek is:D
Avenged Sevenfold, billy talent, green day (régi számai), manson esetleg, nirvana, papa roach, threedaysgrace.... hát ezek talán, de úgy igazán azthiszem talán a7x meg greenday régijei az amit tényleg hallgatok. ennél rokkosabb rokkot szoktam :D
Pl miket hallgatsz?
Köszi a választ.
inkább punk, industrial metal, electronic rock, néha glam rock:D sokmindent nagyon.
az már nem egészen ez a vonal, de hangulatfüggően hallgatok ilyesmi könnyebb zenéket is.
Bon Jovi, Eminem, Evanescence, Green Day, Kelly Clarkson, Linkin Park, Papa Roach, Marilyn Manson, Nightwish, Selena Gomez, Slipknot, System of a Down, Tankcsapda, 30 seconds to Mars
Van akitől csak 1-2 számot, de igen, hallgatok... ezektől..
Ezek kötül Bon Jovi, Nirvana, esetleg Metallica.
Nálam a Guns n' Roses az etalon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!