Vajon a gitárszóló fáj, hogy a gitárosok mindíg szenvedő képet vágnak?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 18:39
1/9 anonim válasza:
aucccs... Ez fájt xD Ugye ezt kérdést nem gondoltad komolyan...
3/9 Daweee000 válasza:
Köztudott, hogyha elég gyorsan játszol a gitáron, akkor az lángra kap. Nos, noha nem is éri el a gyulladási hőmérsékletet, attól még simán felforrósodik pár száz fokra, akkor meg már ember legyen a talpán aki ott tudja tartani a kezét... Ezért fáj a solosok keze.
5/9 anonim válasza:
Daweee000:
Successfull troll is successfull.
6/9 anonim válasza:
Sőt, egyszer az egyik gitáros olyan gyorsan solozott, hogy a gitár kondenzátorai túlhevültek, és a gitárossal együtt felrobbant az egész.
Aznap este a rajongók nem csak pengetőt, hanem a gitáros darabjait is hazavihették, igaz a turné további állomásait le kellett mondani.
Ha nem hiszitek, keressetek rá youtubeon. (De regisztrálni kell hozzá, mert 18+-os tartalom.)
7/9 anonim válasza:
ucssó : én regizve vagyok,angolul keressek rá vagy privibe? esetleg megdobsz egy linkkel ?
8/9 anonim válasza:
uyge ez csak szopatàs? mert szerintem az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!