A magyaroknak miert nincs hallasuk?!
kérdező. a magyaroknak van hallásuk, de ez nem csak hallásról szól. nagyon szépen énekel wolf kati is meg janicsák veca is.. de azt kinézné meg egy szinpadon hogy ott áll egy helyben és énekel? senki.
nikolasz szépen énekel, viszont annyira egyhanguan hogy a 3. számnál már zavar.. a hallelujah kivételével nekem az összes száma ugyanolya volt (nem voltak rosszak, csak ugyanolyanok)
csaba viszont többféleképp is tud énekelni és változatosabb az előadása, valamint nem látszik a görcsösen betanult koreográfia, neki kicsit szabadabb a mozgása. ezért ő nyert.
Én mindkettejüket szeretem, bár Nikolasnak szurkoltam. Ugyanakkor:
"ujra mondom, nem szlovakiai vagyok... nem is magyarorszagi, hanem EMBER"
Ebből én azt veszem ki, hogy nem szereted, ha nemzetiségekbe skatulyáznak. Akkor a kérdés miért így van feltéve? "A magyaroknak miert nincs hallasuk?!"
Persze ez csak észrevétel, de azért az "X-faktor nézői" vagy még inkább "szavazói" megfelelőbb kifejezés.
Mellesleg teljesen egyetértek, mert a Megasztárban sem jobb a helyzet. Pl. Melinda nem tudom, hogy jutott el idáig, mert (szerintem)nincs valami jó hangja. De különben sem az számít, milyen jól énekelsz, hanem az, hogy mennyit profitálhatnak belőled a szervezők.
És nem feltétlenül az lesz sikeres, aki megnyeri. Tipikus példa: Utassy Árpi. Hol van az a gyerek? (Na nem mintha hiányozna... -.-) Viszont Kovácsovics Fruzsinak már lemeze van (ami el is kel).
Viszont Csaba szerintem nagyon jó, ha ügyes, meg fog maradni. De Nikolast sem kell félteni, van hangja, stílusa (imádom a kalapjait XD), ugyanannyi esélye van érvényesülni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!