A magyaroknak miert nincs hallasuk?!
Az X-faktor a Megasztárral együtt egy nagy rakás sz*r. Semmi értelme azon kívül, hogy a két adó minél tönn pénzt hajtson be. A média nagy port kavart az X-faktor körül is, az emberek pedig ezért nézték. Ha nem lett volna ekkora a felhajtás előtte már vagy fél évvel és nem öltek volna ennyi pénzt a reklámba, sokkal kevesebben nézték volna.
Én egy részt láttam valamikor pár hónapja. Már akkor megmondtam 20 perc alatt, hogy ki a TOP3. Bárki, akinek van füle, eldöntheti. Egyértelmű. De nem, nyomják egy évig a sok hülyeséget, a sok értelmes meg ahelyett, hogy egy jó filmet nézne, vagy elmenne valahová bulizni, inkább bambulja az X-Faktort. Aztán meg fel van háborodva, hogy" Há' ilyen nincse'!".
Az RTL meg bezsebel egy csomó pénzt:))
Imádom az emberi fajt, de sohasem fogom tudni megfejteni:)
18/L
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:49
Ez nem ide tartozik, de nem pont a nacionalizmus a nemzeti testvériség eszmerendszere?
Wikipédiából: Nacionalizmus: "Legfontosabb jellemvonása a nemzet fogalmának előtérbe helyezése, az a nézet, hogy a nemzeti azonosság (nemzeti identitás) az emberi élet alapvető értéke, amely szélsőséges esetekben megelőz minden más szűkebb és tágabb csoporthoz (például társadalmi osztály, párt, vallás) való tartozást, kötődést. A nemzetet a TERÜLETI EGYSÉG, a közös nyelv, kultúra, értékrend és szokások, a közös mítoszok és történelem, valamint mindezek tudata jellemzi."
A legtöbb magyar gondolkodásmódja eléggé behatárolt. A kiemelésből látszik, hogy egyedül egy kategóriára összpontosítanak a nacionalizmus terén is és minden mást figyelmen kívül hagynak. Nincsenek tisztában azzal mit is jelent a fogalom, mégis lélekben nagyon beléjük van táplálva. Tévesen.
Ostobaság nem magyarnak tekinteni a határon túl élőket. Állítom több magyarság van bennük, mint az itteni egy-két "műmagyarnak", akikben túlteng a nemzeti öntudat. Nem tudom más országban, más kultúrában ők mennyire tartották volna meg "hazafiasságukat"...
Az elsö kettö semmi... Viszont, hogy azt a nyomorék rekedt hörgö Norbit továbbjuttatták ilyen sokáig.. no komment...
Azt hittem az énekröl szól a müsor.. hát mégse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!