A mai tinilányok zenei ízlése miért áll meg az SP-nél és a Justin Biebernél?
Üdv!
Szóval,egyre inkább azt tapasztalom,hogy így SP,úgy SP így JB úgy JB,és ha az ember már mást hallgat akkor az már szar...Legalábbis a legtöbb tinilány szerint.(tudom vannak kivételek,de akinek nem inge,ne vegye magára)
Amúgy a 2 énekessel tulajdonképpen semmibajom nincs,mert oké tehetségesek hát akkor használják ki,bár ettől függetlenül nem tettszenek a számaik.Szóval,miért ragadnak le itt a lányok?És miért csak őket ismerik el?
Nem tudom.Egyszerűen nincs zenei ízlésük. Sp-t még csak meghallgatom,de JB.... rá először azt hittem hogy lány.Nem tudom a többieknek mért jön be a nyarvogása,de én pl utálom.Mostanában egyébként nekem is sokat változott a zenei ízlésem,mert néha jól esik azokat a "régi sz*r"okat hallgatni amiket tavaly úgy lehurrogtam....és főleg mióta táncra járok (modern tánc) egyre jobb zenéket ismerek meg,amik sokkal jobban bejönnek mint ezek a szépfiúk...
13/L
azért szeretik ezeket, mert ezt nyomatja a média, ezt hallják/látják és azt hiszik ez a menő.
nem jut el hozzájuk az igényes zene.
minden korosztályban, mindig vannak ízlésficamos emberek.
nemtom, neked milyen ismerőseid vannak, de a legtöbb tinilány nem azt szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!