Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményed Adam Lambert-ről?

Mi a véleményed Adam Lambert-ről?

2010. nov. 30. 18:00
 1/3 anonim válasza:
én nagyon szeretem :)
2010. nov. 30. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Imádom.:) Tisztelem azért aki,mert mer önmaga lenni,azért amit elért,és azt ahogy elérte. Egy hete voltam a koncertjén,és azóta csak még nagyobbat nőtt a szememben. Élőben is gyönyörűszép,kedves és eszméletlen hangja van. Szóval ha mondhatom ,nekem egyfajta példakép.

Már rég kinőttem abból,hogy kis tinik rajonganak sztárokért. Így senki nem fogott meg még. Ismerem az életútját,tisztában vagyok a hibáival ,de ezekkel együtt is tisztelem őt és nagyon remélem hogy nem hagyja hogy elnyelje a celebvilág,és megmarad olyannak ,amilyen.

2010. nov. 30. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is voltam a bécsi koncerten és előtte sosem gondoltam volna hogy még ennél is jobban fogom szeretni! De amikor kilépett a színpadra... az egy csoda volt! Imádom őt előtte még sosem voltam világsztár koncertjén, sőt sosem szerettem ennyire egyet sem! Hihetetlen hogy ott állt a színpadon mosolygott és figyelte hogyan reagálunk! Gyönyörűen énekel élőben is és nagyon jól néz ki!:)
2010. dec. 5. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!