Szerintetek igaza van Mester Tamásnak amiért az állítja Adam Lambert a legjobb énekes?
A legjobb popénekes talán.
Egyébként baromira kíváncsi lennék, hogy egy művészeti ágazatban hogyan állapítod meg, hogy szerinted ki mennyire jó, ha nem az alapján, hogy mennyire szereted amit csinál...
ma 11:00 ebben igazat kell adnom ,de csak részben. Mi ,hétköznapi emberek,legtöbbször nem tudunk elvonatkoztatni az érzelmektől,és nyilván aki megszállottan utálja Adam-et ,az nem fogja elismerni ,hogy hihetetlen amit csinál. De ez rossz dolog. Van olyan énekes,akit én unszimpatikusnak találok,ha meglátom elkapcsolok,de elismerem,hogy jó hangja van,és hogy tehetséges. Szóval azért el lehet dönteni,ha valaki nagyon akarja.
Adam pedig közel sem csupán popénekes. ;)
Első voltam :)
Persze, még egy szöveget sem tud írni! Messze nem a legjobb énekes, a ma élők közül sem!!!
A legjobb szerintem a ma élők közül az David Bowie, de csak hogy így kapásból még említsek párat, Michael Stipe, James Hetfield, Axl Rose, Thom Yorke, Eddie Vedder, Holly Johnson, Paul McCartney, Stevie Wonder, Robert Plant, Steve Perry, Bruce Springsteen, Sting, David Gilmour, Ozzy Osbourne, Morten Harket, Lionel Richie, Bob Dylan, Bruce Dickinson, Paul Simon, Anthony Kiedis, Kenny Rogers, Dave Gahan, Willie Nelson, James Ingram, Greg Lake, Fish, Peter Gabriel vagy Jon Anderson is sokkal jobbak náluk, és akkor még csak néhány ma is élő férfi énekest említettem, halottakat vagy nőket nem is.
Bocs, de szerintem ezeknek a felét még csak hallomásból sem ismered ha rögtön egy ilyen állítással elrendezed ezt az azt hiszem 29 énekest akit felsoroltam, másrészt meg lemerném fogadni hogy egy elfogult kis tinilány vagy.
Megkérték hogy szöveget írjon???:D:D:D Ő aki egy albumát nem tudja egyedül megírni??? Komolyan te szerencsétlen nézz már utána, itt van Adam Lambert, kemény 2 albuma:
Tekerd csak le a Track listing részig, ott meg szépen nézd meg a Writer(s) résznél kik írják a számait! Konkrét számok vannak aminek az írásához SEMMMI köze sincs! Hogy hasonlíthatsz össze egy ilyen kis senkit, akinek egy saját gondolata nincs, egy olyan korszakos egyéniséggel mint pl. David Bowie! Aki százszor megtudott újulni, ha megnézel egy albumot a szövegeket EGYEDÜl ő írta, saját autonóm gondolatai vannak, egyedi egyénisége, hangi adottságai vannak, nem úgy mint Lambertnek akinek eddig egy egyéni megmozdulása nem volt, fogalma sincs a szövegírásról, nem beszélve arról hogy Bowie koncept albumokat írt, tartalmas szövegvilágokkal, míg Lambert még egy dalt se írt egyedül, ráadásul azok se szólnak semmiről és csak úgy ráb asznak 12 számot egy korongra minden összefüggés nélkül. Lambert nem volt MŰFAJOK előfutára mint David Bowie, tipikus b uzis hangja van, megjelenése van, egy olyan ember akit 20 év múlva mindenki elfog felejteni, Bowie meg örökké a popszakma egyik legnagyobb tehetsége és alkotója marad, csak úgy mint az a-ha, a Frankie Goes to Hollywood, vagy a Depeche Mode.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!