Hogy tetszik Adam Lambert ÚJ száma?
A pénteki koncertjén bemutatott egy új dalt, mi a véleményetek róla? Szerintetek jó irányban változott Adam stílusa?
http://www.youtube.com/watch?v=8oJRuaH5FJ0&sns=tw
meghalok ezért a pasiért:D
pedig nem vagyok rajongó tini..
tetszik a szám
Hm...erre el tudnék aludni.Mármint jó értelembe :D
Nagyon tetszik.És igen,szerintem jó irányba változott (már ha egyetlen egy számot, változásnak lehet betudni), de nekem minden egyes dala tetszik.Nem bánnám viszont hogy ha az új albumába a régi stílusú számai mellett, ilyen szép lassúkat is betenne :)
Mármint én a stílusra gondolok, hogy mennyit változott. Azért a Glam Nation Tour óta vett egy fordulatot, és kicsit rockosabbra váltott.
Én személy szerint nagyon szeretem ezeket a lassú dalokat (pl. Can't let you go, vagy ez), mert ezekben jön ki igazán Adam tehetsége.
Igen az elég gáz valóban, nem is értem mit akarnak ilyenkor elérni.
Úgy értem, Adam is megmondta, hogy egy sokkal érettebb, komolyabb lemezre számíthatunk kevesebb misztikummal, inkább személyesebbre:)
És az érdekelne, hogy mennyire tetszik a váltás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!