Miért nem tudom kiírni a zenéket a CD-re?
Figyelt kérdés
Vettem egy Verbatim márkájú CD-t, a borítóján ezek vannak : 12X CD-RW 700 MB, 8-12x speed, 80 min, újraírható. Nekem a nero 7 ultra edition van meg, ott kiválasztottam az audió menüpontot, és ott van hogy : nero burning rom, és nero express. Kijelölgetem miket akarok rárakni, rányomok a cd-írásra, majd várok, és egy pár perc múlva kiírja, hogy sikeresen kiírta a zenéket a CD-re. DE amikor berakom a lejátszóba, vagy csak a gépbe, nem játsza le, nincs rajta semmi. Mi a baj ? Amúgy azt is néztem már, hogy amikor berakom a lemezt, bemegyek a sajátgépbe és nem jelzi, hogy bent van a CD. Akkor a CD a nem jó ? Már más CD-író progival is próbáltam, de semmi2010. nov. 20. 15:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!