A húgomnak szeretnék számokat kiírni egy mp3 CD-re.11 éves és inkább ilyen slágerek kellenének. Milyen zenéket szedjek le? Linkeket is adhattok!
Én leginkább rockot hallgatok, ezért nem igazán tudom, h milyen számok tetszenének neki. Mivel karácsonyra egy Hi-fi-t kap ezért írok neki egy CD-t. Leginkább magyar lenne jó, de belefér a külföldi sláger is. Szereti énekelni!
Köszi a válaszokat.
Britney Spears - Womanizer
Rihanna - Disturbia
Katy Perry - I Kissed A Girl
Katy Perry - Hot n Cold
Sara Bareilles - Love Song
Alesha Dixon - The Boy Does Nothing
Hirtelen ennyi jut eszembe.
És nem tudjátok, h ezeket hol tudnám letölteni?
Tudnátok még vmi magyar számokat is felírni? Köszi
Mp3portal.hu-n szerintem megtalálod ezeket! :)
Számot sajna nemtudok írni!
töltsd le a LimeWire nevű progit, azzal tudsz egyesével számokat leszedni. Meg én javasolnám még
Gabriella Cilmy-Sweet About me,
Justin Timberlake feat Madonna- 4 minutes,
Madonna - Give It 2 Me, Candy Shop
Hannah Montana számok, High School Musical számok (most a HSM 3 számai az aktuális slágerek)
ez az uccsó kettő kifejezetten az ő korosztályának szól. Meg akkor már Miley Cyrus számok is jöhetnek (ő játszotta hannah Montanat)
Meg van most vmi Rock camp című film is. Ez is ilyen HSM, HM szintű dolog, ez is kiskamaszoknak való. zenéjét nem simerem, de ne ijesszen rád az h "Rock", mert tuti vmi gyönge kis pop az egész:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!