Milyen gitárt válasszak?
Találtam a neten egy tremolós és egy fix húrlábas gitárt, mindkettő 29900Ft. Nem tudom, hogy melyiket válasszam, mert félek, hogy a tremolósnak talán rosszabb minőségű valamije, mint a másiké.
Linkek:
Előre is köszönöm!
Én is ezek közül akartam elösször.
elötte telefonálj vagy írj emailt kérdezd meg van e készleten
am egyik se a legjobb hangszer
ha rám halgaszt gyüjtessz még pénzt és nem powerstateet veszel
100.000 ft alatti gitáron nem sűrűn találsz használható tremolót. Hamarabb elhangolódik tőle a gitárod még akkor is ha nem nyújtogatod. Egyértelműen a fix húrlábasat javaslom.
Arról nem tudok nyilatkozni, hogy miféle gitár ez, azt írja, 1 single coil 1 humbucker, közben mind2 humbinak tűnik... :) Sztem is inkább gyűjtened kéne még.
Háát, szerintem hagyd mindkettőt a francba, a helyedben Cort Z42 alá nem adnám, ha ez a fél les paul forma jön be, szóval gyűjts még, nem olyan sokkal drágább: [link]
A tremoló kérdés pedig jogos, ennyiért a tremolóval csak a szenvedés van, de ezt már kifejtették korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!