Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Pop Evil keresztény zenekar?

A Pop Evil keresztény zenekar?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert láttam több albumborítóját is, amin angyalok vannak, és van egy albumok (War of Angels), amiben az angyal szó is szerepel. A kereszténységgel kapcsolatban ellenérzéseim vannak, így ha van közük hozzá, nem szeretném őket hallgatni, pedig tetszik a zenéjük. Nem tudtam utánanézni angol wikipédián, mert nem tudok angolul...

dec. 12. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ateista vagyok, mégis szeretem a Metallica-t, pedig James hívő és a szövegei elég sokszor tartalmaznak vallással kapcsolatos dolgokat. Ettől még hallgatom, mert jó zene. Hülyeség azért elvetni valamit, mert nem feltétlen értesz egyet vele.
dec. 13. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

Na és akkor mi van ha keresztények? Másként gondolkodnak, az ateisták is másként gondolkodnak és az agnosztikusok meg megint máshogy gondolkodnak.

És akkor mi van? Amúgy is sok keresztény hallgat sátánista fekete metált.

Ők nem nagyon problémáznak ezen.

dec. 13. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként megkérdeztem a mesterséges intelligenciát a kedvedért.

"A Pop Evil nevű zenekar nem klasszikus értelemben vett keresztény metál zenekar. A zenekar dalaiban gyakran megjelennek különböző témák, beleértve a küzdelmet, a szívfájdalmat és a személyes tapasztalatokat, de nem határozzák meg őket a keresztény üzenetek. A zenekar tagjai saját vallási nézeteikről nem kommunikálnak nyíltan, és a zenéjük nem a kereszténység köré épül."

dec. 13. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vonzódom a zoroasztiánus vallás felé, még is szeretem Freddy Mercury hangját meg a Queent.

Az zsidó vallás sem az én világom, mégis hiányolnám Amy Winehouse-t, Billy Joelt és Lenny Kravitzet a playlistemből.

jan. 22. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!