Pesten vagyok koleszos. Szeretnék zenekart, de ez már ott elbukik, hogy ha az iskolában nyári szünet van nem tudunk próbálni, így persze egyből be sem tudok kerülni sehova. Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy nem járkálhatok mindig otthonról be 1-1 próbáért, mert az ugy anyagilag nagyon megterhelő lenne, de szeretnék zenekart, viszont a nyári szünetben ugye nincs kolesz, viszont a bandával kéne gyakorolni, nekem is és nekik is szükségük lenne rám. Tud valaki erre valami jó megoldást, hogy hogy lehetne ezt megoldani? Esetleg nincs valakinek etéren tapasztalata? Köszönöm2010. nov. 5. 23:37
2/2 anonim válasza:
Hát ez elég nehéz ügy, főleg szeretni tagokat, nekem fél év kellett hogy találjak egy gitárost, dobosunk azóta sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!