Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó megoldás a szünet?

Figyelt kérdés
Úgy érzem kezd ellaposodni a kapcsolatunk, főként amiatt mivel a barátom természetesnek veszi, hogy együtt vagyunk! Néha úgy érzem magam mint valami játékbaba, akire ha szüksége van leveszi a polcról. 9 hónapja járunk, de én még mindig nagyon szeretem és úgy bánok vele ahogy a kapcsolat elején. Mivel szeretem nem akarok vele szakítani, de szeretném hogy tudja nem alanyi jogon "járok" neki. Jó megoldás lehet ebben az esetben egy kis szünet? (20,L)
2009. nov. 1. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:

midnennap találkoztok? mert akkor igen! nagyon is jól jönne, megmagyaráznád neki, hogy nem szakítanátok , tudtára adnád mit érzel, és ő is ráfog ébredni hogy mennyire is fontos vagy neki, ha szeret beparázik, hogy akár elis vezsíthet téged, ráadásul ennyi idő után rettentően fogsz neki hiányozni:)

17/L

2009. nov. 1. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:
29%
Szarj a mellére és verd szét kínai papuccsal!
2009. nov. 2. 05:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Szinkópa!
2009. nov. 2. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!