Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitározás autodidakta módon?

Gitározás autodidakta módon?

Figyelt kérdés

A kérdésem talán nem is az lenne h lehetséges e viszonylag egyedul megtanulni, mert a családban/környezetemben többen példák erre, hogy lehet. Azt szeretném kérdezni hogy mindez mennyi idő lehet nagyjából, illetve hogy klasszikus vagy akusztikus gitáron kezdjem el.

Otthon van egy gitár, ha hazaérek majd megnézem, hogy az milyen fajta. Zenei előképzettségem egy teljesen kezdőhöz képest relatíve nagy, 2.tol 6. osztályig jártam zeneiskolába, tehát szolfézst 5 évig tanultam.

nov. 18. 07:43
1 2
 11/12 Waff ***** válasza:
100%
Nem mondom hogy nincs igazad, de a mai világba olyan jól felépített oktatóanyagok érhetőek el online hogy el kell ismerni, többet ér mint a gitártanárok nagyobb része. Persze egy JÓ tanár tényleg aranyat ér, főleg eleinte, de én olyant nem mondanék hogy csak és kizárólag az az egy járható út.
nov. 19. 17:03
 12/12 anonim ***** válasza:
84%
Lehetséges. Harminc év de lehet hogy több. Szerintem életfogytig, ez nem olyan mint biciklit szerelni.
nov. 19. 19:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!