Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ilyen árban mi lenne a legjobb...

Ilyen árban mi lenne a legjobb választás?

Figyelt kérdés
Van/volt egy tök alap olcsó gitárom ami sajnos eltört nyaknál (gyerekek). Tervezek venni karácsonyra magamnak egy normálisabbat amivel otthon eltudok lenni nem kell semmi extrára.Cort AD810E OP elektro-akusztikus gitár ezt és ehez hasonlókat nézegettem de nem vagyok benne jártas hogy mit és melyiket vegyem. Az ár amiben gondolkodom legalább 50 max 65 körül szánnék rá. Elektro akusztikust szeretnék de ha ebben az árban van jobb sima választás az is megfelelne.

nov. 14. 14:58
 1/10 Waff ***** válasza:
Mire kellene az elektronika benne?
nov. 14. 15:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Gépre kötni esetleg késöbb vennék egy kombót hozzá stb...
nov. 14. 15:28
 3/10 Waff ***** válasza:
100%
De mi a fenének? Egy akusztikus gitárt, otthon, magadnak nincs értelme kihangosítani.
nov. 14. 21:51
 4/10 vmg ***** válasza:

Ebben az árkategóriában nincs túl sok választás ami normális lenne.

A Fender Squier SA-105 és a Cort AD810 ami szóba jöhet.

Legalábbis saját tapasztalatok alapján.

nov. 15. 07:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Nyilván azért kell az elektronika hogy ha pl fel akarom venni akkor egyszerűen fel tudjam venni pcre dugva. Vagy ha házon belül bulizunk egy hangfal stb.. párosal mehesen a karaoke vagy bármi egyébb.
nov. 15. 10:09
 6/10 Waff ***** válasza:
Ilyen ársávban értékelhető elektronikával nem érdemes gitárt venni. Én 120-130 felett nézrlődnék ha értelmes elektronikát szeretnél...
nov. 15. 18:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Kihangosítva egy ilyen gitár elég rosszul fog szólni. Akkor inkább egy elektromos gitár,vagy beszerzel egy kondenzátor mikrofont előerősítővel és úgy. A piezók sz@rt sem érnek, borzasztó rosszak.
nov. 15. 18:06
 8/10 Waff ***** válasza:
100%
7@ kösz h leírtad, már nem akartam belemenni. Egyébként ha nem stúdiófelvételre kell, nem sok értelme van az elektronikának egy akusztikus gitárba. Egy jó hangszermikrofonnal jobban jár az ember.
nov. 16. 06:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Na de mivel nem kaptam semmi választ a fő kérdesemre! Akkor sima acélhúros akusztikus gitárból melyik gitárt lenne érdemes megvenni 50-65 ezerért? Tudom hogy keményfa jobb stb... De ez a keret, eddig egy vacak valami stagg gitárom volt avval is ellenék de ennyit szánnék rá ami nyilván jobb mint egy 20 ezres. Tudom hogy 100 ért meg 200 ért kalasszi sokkal jobbak vannak nyilván. Bariton kürtön tanultam játszani ott is ég és föld 250 ezres vagy 800 ezres. De ez csak otthoni hobbyra lesz.
nov. 16. 09:53
 10/10 Waff ***** válasza:
Én egy Cort Earth 70et mondok. Kicsit több, de nem sokkal.
nov. 16. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!