Yamaha pacifica 112 VM Red Metallic vagy Fender squier contemporary stratocaster vagy Fender squier vintage modified 70s stratocaster (Gilmour fekete Ezek közül melyik lenne a legjobb választás, ha Bon Jovi és Pink Floyd élvez prioritást?
Yamaha Pacifica 112. A Squier Contemporary széria sajnos nem sikerült annyira jól, hiába nem valami olcsó, és amúgy sem árt, ha van humbucker és single coil is a gitáron. A Vintage Modified szintén nem a legszuperebb Squier széria, és ugyanazt tudom mondani: jó ha van humbucker és single coil is a gitáron. Egy HSS hangszedőkiosztású Squier Standard Stratocaster lenne az, ami Squierből méltó ellenfele lehet a Yamaha Pacifica 112-nek. Ha olyat találsz, azt érdemes megfontolni. Lehet, FatStrat néven találod meg néhány hangszerboltban, pl:
De amúgy az általad felsoroltakból egyértelműen Yamaha.
@2: Nem feltétlen azért linkeltem, hogy innen rendelj, hanem azért, mert itt találtam meg leggyorsabban ezt a gitárt. Amúgy igen, maximálisan megbízható oldal, nyugodtan lehet rendelni tőlük. Annyi a buktatója, mint bármelyik webshopnak: ha bármi garanciális probléma van, neked kell saját postaköltségen visszaküldeni hozzájuk a gitárt.
Ha bankkártyával fizetsz, természetesen forintban lesz megterhelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!