Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A squier affinity series jó?

A squier affinity series jó?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

E közül a kettő közül választanék de ha ajánlotok mást azt is szívesen megnézem. Hobbi szinten használnám a gitárt. Valakinek van esetleg tapasztalata valamelyik gitárral vagy a szériával kapcsolatban?

nov. 10. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem affinity telém van, és bár erősen átalakítottam azóta, de az alap állapotában is nagyon tetszett. Hobbigitárnak talán túl jó is lesz, de legalább egy ilyennel már tudsz fellépni is, ha annyira megtetszik a dolog.
tegnapelőtt 08:29
 2/6 csaba811 ***** válasza:
100%
Hobbi szinten teljesen jó lesz. Ha neten veszed egy beállításra azért vidd el valamelyik hangszerüzletbe.
tegnapelőtt 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jók, nekem is van imádom. Beállítás után abszolút színpad képes gitárok de mindjárt jönnek a Pacificasok őket is hallgasd meg. 😂
tegnapelőtt 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább a limited editiont választanám mert ezek a szériák szebbek és jobban összerakott gitárok és később még többet is érhetnek: [link]

Vagy a humbucker verzió :

[link]

A Jaguar pedig rövid mezurás (rövidebb a fogólap), ha szereted a surf zenét ez inkább arra való.

tegnapelőtt 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút rendben van az Affinity széria. Nekem egy Telecaster Deluxe-om van, és imádom.
tegnapelőtt 23:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Kezd az lenni, mint a Makita sarokcsiszolóval. Ott is megérte inkább megtartani a jól tervezett porcsatornákat meg az apró, könnyű testben erős kis forgórészt, ami a teljes modellpalettára jellemző, mint tervezni nulláról egy bumszlibbat.

Gyártásban kb mindenütt ez lesz, anyaghasználatban lesznek eltérések, de sokszor ez se úgy megy, hogy adná a gyártó a nevét egy törékeny, vagy gyorsan kopó, estleg vetemedő, ragasztásnál elengedő valamihez 200Ft anyagköltség megtakarítása kedvéért, miközben a nyers haszon ennek a sokszorosa.

Ennyiért létező nevektől iszonyú jókat kapsz ma már. Persze arukereso, thomann, amazon véleménybrigád lesújtóbbjait mindig okosság kitáblázatozni típusonként címszavakban, de ezek legtöbbje is olyan, hogy odamész cserélik (ami ma max 3-4 ezres pár 24h vármegyebérletre, meg előtte az odatelefonálás).

tegnap 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!