Mi a véleményetek, esetleg tapasztalatotok a fender squier affinity stratocaster hss elektronikus gitárokkal? Milyen gitárt ajánlanátok kezdőknek?
Szívesen.
Ha fontos a hídban humbi akkor ajánlom figyelmedbe a Stagg SES-60 szériás stratocastereket. Baromi jó gitár azért a pénzért. A Squier affinity-nél mindenképp annak ellenére hogy nekem az van.
Én inkább nem ajánlanám...
Meg azért attól is függ, mit szeretnél rajta játszani?
Teljesen megfelel kezdésnek a Squier Affinity. :) Bár én a helyedben inkább használtan vásárolnék vagy egy már jól beállított affinity-t, vagy esetleg egy Standard Squier-t. Vagy, egy B opció egy Yamaha Pacifica - ami szerintem a legjobb ar-ertek aranyu gitar a piacon. Pl. ezt 25.000 Ft-ért vettük meg egyik rokonomnak nem is olyan régen és minőségben és hangzásban, hozta a 150.000-170.000 Ft-os hangzást :D
Stagg, Soundsation-t inkább felejtsd el, szinte zéró a viszonteladói értéke, a Squier, Yamahákat meg eltudod könnyedén adni.
www.gsfanatic.com weboldalon találhatsz használt gitárokat, valamint marketplace-en! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!