Huawei mate 10 lite tapasztalatok?
Figyelt kérdés
megéri? akinek van az mennyire elégedett vele? mi az ami nem jó benne?2018. jún. 19. 13:43
1/3 anonim válasza:
nem rossz,de ennyiért vagy esetleg 10-15 ezerrel drágábban kapsz izgalmasabb sokkal prémiumabb telefont is...
3/3 anonim válasza:
Teljesen meg vagyok vele elégedve. Több, mint 1 éves és még sosem laggol vagy ilyesmi. A kijelző mérete elég nagy, nekem pont ideális, a dizájn nagyon szép, nekem arany van belőle. A kamerája nem rossz, de lehetne jobb is. Éjszakai fotózáshoz nem nagyon alkalmas, ezen a téren ne várj tőle sokat. A tárhely nekem pont elég, egy csomó marad is :) a töltője nem gyorstöltő, de azért nem rossz. Az aksija nekem van hogy bírja estig, van hogy nem, igazából nagyon függ attól, hogy mennyit használod. Egy éve a Telekom áll vettük, 100k-ra volt kiírva, de minden kedvezménnyel együtt, elhoztuk 65ért. Nagyon jó kis telefon, ha nem hasonlítjuk semmihez, akkor remek választás volt, viszont tény, hogy vannak nála jobbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!