Kpop (Babymonster) fanok! Nektek melyik a kedvenc dalotok a DRIP albumról?
Figyelt kérdés
Nekem a Drip és a Love In My Heart tetszik a legjobban, de a Forever és Batter Up remix is nagyon jó!nov. 2. 11:15
A kérdező szavazást indított:
Clik Clak
Drip
Love, Maybe
Really Like You
Billionaire
Love In My Heart
Woke Up In Tokyo (Ruka&Asa)
Forever
Batter Up remix
Mindegyik nagyon tetszik
7 szavazat
1/9 anonim válasza:
Egyetértek veled, kedves Kérdező, bár még is inkább a ,,mindegyik nagyon tetszik"-re nyomtam.
2/9 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem is nagyon tetszett így a previewkből az összes dal, de ahogy meghallottam az egészet mindegyiknél, akkor úgy éreztem, hogy a Drip és a Love In My Heart az biztos, hogy a legjobb. (Amúgy nagyon jó a Clik Clak is meg a többi is, de nekem ez a 2 nagyon a szívemhez nőtt.)
nov. 2. 19:39
3/9 DomaHUN válasza:
Nekem is a DRIP meg a Love in my heart, de a BILLIONAIRE-t is nagyon szeretem
5/9 A kérdező kommentje:
Hogyha nem szereted ezt a műfajt akkor miért hallgatod? Miattatok (a haterek miatt) nem tud önmaga lenni! Hagyjátok békén és az nektek is meg neki is sokkal jobb lesz!
nov. 13. 18:37
6/9 anonim válasza:
szeretem a kpop-ot pont ezért van róla véleményem mert tudom hogy miről mondom el. de bocsi hogy én ki merem mondani a véleményem és nem azt írtam le hogy, "nagyon jó lett az összes szám".
7/9 anonim válasza:
Mintha Ahyeon értené, amit egy magyar oldalon kommentelnek róla. 😂
Véleménye pedig mindenkinek lehet.
8/9 A kérdező kommentje:
#7 nem is arra céloztam amit itt írnak róla! De szerintem ti is ott voltatok a dalok és koncert felvételek kommentjeinél és odaírtátok, hogy "she overshadows her members" vagy valami ilyesmit!
nov. 14. 20:30
9/9 anonim válasza:
és ha odaírtuk akkor mivan? azt csinálunk amit akarunk nehogy már te mond meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!