Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek a Carson Comát?Mi...

Szeretitek a Carson Comát?Mi a véleményetek az új albumról,van kedvenc számotok róla?

Figyelt kérdés

2023. jún. 29. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
22%
Nem
2023. jún. 29. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább egy barátnőm szereti, de azért én is elhallgatom, ha úgy van :) az új albumról nekem az első pár dal tetszik a legjobban, illetve a Nem a te dolgod
2023. júl. 3. 20:20
 3/6 vera_kacsa ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem, sajnos nincs kedvenc számom az új albumról (az összeset imáldom) de a regebbiekrol talán a körforgalom és a fasza kis hobbi a kedvencem :))
2023. júl. 19. 00:48
 4/6 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a Carson Coma-t. A karrierjük eleje óta hallgatom őket, és nagyon örülök, hogy van végre olyan magyar előadó, akit szívesen és rendszeresen hallgatok. Kedvenc dalt nem tudnék mondani, baromi nehéz lenne választani...:)
2023. szept. 30. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen IMÁDOM a Carson Coma-t, már 2019 óta hallgatom őket, és minden sikerüknek nagyon örülök. Több mint 11 koncertjükön voltam már. Az új albumot nagyon szeretem, bár nem a kedvencem (a kedvencem a Lesz ami lesz, és a Digitális/Analóg). Nagyon sok számukat szeretem, az IV-ről a kedvencem a NEM A TE DOLGOD és a FANTOMREZGÉS, egyébként pedig talán az Osztálytalálkozó vagy a Hobbihajótörött, de nagyon sok kedvencem van :)
2023. nov. 26. 14:46
 6/6 Carson_Star válasza:
Kedvenc bandám ami azt illeti. A tagokat is nagyon szeretem , olyan 2022ben kezdtem el hallgatni(inkább 2023) de azóta nagy fan vagyok. Voltam már koncin az eddigi kedvencem az MVM Dome-s volt:) Kedvenc dalom talán a Legjobb verzió de az összeset szeretem.(talán az angolokat és a Frida Kahlo remixeket nem annyira de azokkal sincs baj) Jó hogy mélyebb témákat is feszegetnek(önbántalmazás, politika stb..) A példaképem azóta is Barni hisz olyan kis kedves :)
aug. 14. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!