Hogyan tudnék túllépni a zenei ízlés kérdésén?
Figyelt kérdés
Pár hete egy osztálytársam megkérdezte milyen zenéket szoktam hallgatni, azt hazudtam, hogy nem szoktam, mert cikin éreztem magam az ízlésem miatt. Márpedig ez így gondolom nem oké, mert így senkinek sem fogok tudni őszintén válaszolni. Amiket hallgatok, azok: Taylor Swift, Disney zenék (talán emiatt érzem a legcikibben magam), Madonna, Shakira, Lady Gaga, Charli XCX, filmzenék pl. az énekelj zenéit nagyon szeretem, vagy a Mamma Mia, így az ABBA - t. Haley Reinhart, ezen kívül még szoktam komolyzenét hallgatni.okt. 31. 19:36
1/5 anonim válasza:
Hallgass azt, ami jól esik.
Szerintem senkinek nem tartozol magyarázattal a zenei ízléseddel kapcsolatban.
2/5 anonim válasza:
Ezekkel semmi baj nincs, nem fontos kérdés ez, mindenki azt hallgat amit szeretne.
4/5 anonim válasza:
Majd idővel kinövőd, fiatalon fontosnak tartja az ember a másik ember véleményét és nincs ebben semmi. Tudom közhelyes, de nálam is érvényesült.
(a mai napig metalhead vagyok, azt nem nőttem ki, csak már nem érdekel más véleménye)
5/5 anonim válasza:
Mond azt, hogy mindent meghallgatsz aminek jo a ritmusa, nincs konkrét ízlésed
Én is így vagyok ezzel.
Maghallgatom a jó rock zenét, a jó operát, a mulatosat is ami jó ritmusos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!