Az elektromos gitár soundja függ a jack kábeltől? Ha igen miért?
#4 #11 #16
Köszönöm az igényes és korrekt válaszokat!
#20 nyilván én vagyok az aki csak egy kérdést tett fel.
Nem azok akik gyakori kérdéseken élik ki elfojtott frusztrációit és privát üzenetben “nullkategóriás senki”, “selejtes ember”, “szellemi fogyatékos”, “pöcs” jelzővel illet egy embert akit nem is ismer, mint például engem.
Nektek tulajdonképpen mi bajotok van, hogy ide kell böfögnötök? Nincs nő, nem sikerült eddig szerezni vagy mi a probléma? Vagy az összes elméleti fizikus ekkora szarjankó? Nem csodálom, hogy a munkaerő piacon nem kellenek senkinek… (tisztelet a kivételnek)
Ha zavar a hunglish lapozz tovább. Vagy a válaszod után írd megjegyzésként, hogy ez zavar… (mindenki le fogja magasról sz@arni…)
Nem egy magas színvonalú tudományos fórum ez. Köznyelvet használunk, amibe már beépültek az angol szavak, még a “jack kábel” is csak hát ti 1980-ban ragadtatok valószínűleg anyukátok házában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!