Mennyi pénzt érdemes költeni elektromos gitárra, ha csak otthon hobbi célra van használva?
@1: Még életben nem láttál elektromos gitár árakat, meg gitárt sem, ugye?
@kérdező: Amennyit az anyagi lehetőségeid és igényeid, elképzeléseid kettőséből ki tudsz keverni. Nem lehet általánosságban szinte semmit mondani.
A használtak és az újak között és találtam 16 ezerért.
@3: Attól, hogy létezik valami, még nem biztos, hogy érdemes megvenni. Főleg nem ajánlani másoknak. Ráadásul még csak nem is létezik. Legalábbis újonnan nem kapsz valódi elektromos gitárt 16 ezerért, de 20-30-ért sem. Használtban is csak szörnyű és játszhatatlan hulladékot maximum.
Értelmetlen valamiről tanácsokat osztogatni, amihez ilyen szinten nem értesz.
Amúgy én 14 éve foglalkozom gitárokkal csak most közvélemény kutatást végzek
Szerintem olyat érdemes venni amit normálisan be lehet hangolni és a a test anyaga is jó minőségű fából van, ugyanis ez nagyon fontos az egész közérzethez.
Legolcsóbb 60-70.000 Forint egy ilyen gitár mert nagyon felmentek az árak, a legmagasabb ár az pedig olyan 160-180.000 Forint, mivel afelett már "többet érdemel a gitár egy otthoni használatnál" :)
@5: 60-70 ezerért a test anyaga jó fából van? Most komolyan? Azt sem értem mondjuk, hogy mit jelent az, hogy egy gitár többet érdemel valaminél. Eddig azt hittem, a gitár van az emberért, a gitár teszi boldoggá a tulajdonosát, nem fordítva.
Mindenesetre ha nem valódi kérdés, akkor tulajdonképpen mindegy az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!