Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyi pénzt érdemes költeni...

Mennyi pénzt érdemes költeni elektromos gitárra, ha csak otthon hobbi célra van használva?

Figyelt kérdés

okt. 3. 17:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
16%
Hobbira 20-30 ezer.
okt. 3. 17:44
 2/15 Mojjo ***** válasza:
100%

@1: Még életben nem láttál elektromos gitár árakat, meg gitárt sem, ugye?

@kérdező: Amennyit az anyagi lehetőségeid és igényeid, elképzeléseid kettőséből ki tudsz keverni. Nem lehet általánosságban szinte semmit mondani.

okt. 3. 18:32
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

A használtak és az újak között és találtam 16 ezerért.

okt. 3. 18:35
 4/15 Mojjo ***** válasza:
100%

@3: Attól, hogy létezik valami, még nem biztos, hogy érdemes megvenni. Főleg nem ajánlani másoknak. Ráadásul még csak nem is létezik. Legalábbis újonnan nem kapsz valódi elektromos gitárt 16 ezerért, de 20-30-ért sem. Használtban is csak szörnyű és játszhatatlan hulladékot maximum.

Értelmetlen valamiről tanácsokat osztogatni, amihez ilyen szinten nem értesz.

okt. 3. 19:44
 5/15 A kérdező kommentje:

Amúgy én 14 éve foglalkozom gitárokkal csak most közvélemény kutatást végzek

Szerintem olyat érdemes venni amit normálisan be lehet hangolni és a a test anyaga is jó minőségű fából van, ugyanis ez nagyon fontos az egész közérzethez.

Legolcsóbb 60-70.000 Forint egy ilyen gitár mert nagyon felmentek az árak, a legmagasabb ár az pedig olyan 160-180.000 Forint, mivel afelett már "többet érdemel a gitár egy otthoni használatnál" :)

okt. 3. 20:16
 6/15 Mojjo ***** válasza:
93%

@5: 60-70 ezerért a test anyaga jó fából van? Most komolyan? Azt sem értem mondjuk, hogy mit jelent az, hogy egy gitár többet érdemel valaminél. Eddig azt hittem, a gitár van az emberért, a gitár teszi boldoggá a tulajdonosát, nem fordítva.

Mindenesetre ha nem valódi kérdés, akkor tulajdonképpen mindegy az egész.

okt. 3. 20:29
 7/15 anonim ***** válasza:
A nagyon olcsó nóném gitárok túl gyakran hangolódnak el és a hangjuk sem az igazi, ha normálisan akarsz tudni rajta játszani, akkor ne a legolcsóbbakat vedd
okt. 3. 22:30
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

300-500k

Ez alatt csak vackok vannak.

okt. 3. 23:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Használnál az alsó árszegmensben egyszerű előszűrni: amelyiknek a fényképein látszik, hogy nincsenek magasan a húrok, azzal már lehet valamit kezdeni. Vagy meg is fordítható ez: ha jóféle fára vágysz, akkor vadászhatod külön a szakadt nyakpálcás példányokat, csak az üzlet nyélbe ütése előtt győződj meg róla, hogy találsz készleten pálcát bele, és persze tudd lemelegíteni a fogólapot, meg tudd vissza is illeszteni irdatlan pontossággal! Vannak videók, ha stabil talajon mozogsz asztalosmunkákkal, akkor megérheti mint tapasztalás és trófea, és ha hajlamos vagy szigorúbban ráalkudni, akkor esetenként anyagilag is megérős lehet (legalábbis az elég jó profit, ha százezreket nyersz pár műszaknyi hobbizáson).
okt. 4. 06:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem van egy Epiphone Special II (2014), újra kéne bundozni, neked adom 45k-ért ha kell.
okt. 4. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!