Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitárt vegyek?

Milyen gitárt vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni gitározni, de teljesen amatőr vagyok, fogalmam sincs, milyet kellene vennem. Tudtok ajánlani tanuláshoz való gitárt?

okt. 20. 15:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit szánsz rá? Klasszikus, western vagy elektromos? Én totál kezdőnek a Cort AD810-et szoktam ajánlani. Nagyon olcsó de már használható, Ár/érték arányban kiváló kis kezdő hangszer.
okt. 20. 16:08
 2/19 A kérdező kommentje:
Klasszikus (vagy hát az a sima gitár, nem tudom hogy hívják hivatalosan :D), akár a legolcsóbb is megfelel, csak nem vagyok benne biztos melyik az ami tényleg használható, és nem csak dísznek jó. Valamelyik webshopban láttam 30 ezerért szettet, de nem vagyok biztos benne, hogy megéri e.
okt. 20. 16:35
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nejlon vagy fém húros? A legolcsóbb nem jó, fémnél 40, nejlonnál 30 ezer a legalja, az alatt játékot kapsz amit be se tudsz hangolni, hamis az egész a pontatlan bundozás és ferde nyak miatt. Amit írtam Cort a legolcsóbb ami már használható. (pontosabban annyiért az a legjobb, használtan kifogható 30 körül)
okt. 20. 16:51
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Klasszikus gitárból a Yamahák is nagyon jók. Minden szempontból rendben vannak kezdőknek, és később is.
okt. 20. 17:19
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

A Yamaha tényleg fasza.

De kezdőnek kb. bármi jó.

okt. 20. 17:45
 6/19 A kérdező kommentje:

3#

Fogalmam sincs mi a különbség a nejlon meg a fém húros között :D

okt. 20. 17:53
 7/19 A kérdező kommentje:

Erről mit gondoltok?

[link]

okt. 20. 17:55
 8/19 anonim ***** válasza:
92%
Játékgitár, gyerek méret ráadásul
okt. 20. 18:33
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
A nejlon húros nejlon húros, a fém húros pedig fém húros, az a különbség... A nejlon tompább, a fém csilingelőbb hangzású. A fém drágább mivel az komolyabb konstrukció. Persze nejlonhúrosra is rakhatsz fém húrt csak összeroppantja a gitárt. Yamaha C40 is jó választás ha már többen isírták a Yamahát, bár az picit zsebbenyúlósabb úgy hogy csak játékgitár árát szánod rá.
okt. 20. 18:38
 10/19 Mojjo ***** válasza:
79%
@7: Azt, hogy szerintem nem értetted meg az eddigi válaszokat.
okt. 20. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!