Milyen elektromos gitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Nem igazán értek a gitárokhoz. Annyit tudok, hogy stratocastert szeretnék, 135-150k körüli árban. Milyen típusú gitárt nézzek a hangszerboltban, és mire kell figyelnem, hogy ne vágjanak át? Mit kell rajta megnézni, hogy jó-e? Egy olcsóbb erősítő is megfelelő hozzá? Sajnos tényleg nem tudom, hogy működik, úgyhogy nagyon örülnék pár tanácsnak.2023. jún. 26. 08:48
1/5 anonim válasza:
Szerintem ebben az ár kategóriában Yamaha pacifica, vagy fender squier jó megoldás lehet.
A vásárlásnál bele kell nézni a nyakba hogy egyenes-e, a 12. Bundnál az üveg hang ugyanaz kell hogy legyen mint a sima, győződj meg róla hogy fennt is pontos legyen a nyak, tekergesd meg rajta a potikat és a hangolókulcsokat. Ha tudsz akkor vigyél magaddal egy gitáros ismerőst
Remélem segítettem
3/5 anonim válasza:
Én azért javaslom a Yamaha-t, mert annak humbucker hangszedője van a hídnál, ami sokkal kevésbé zúg, mint egy sima single coil. Sajnos olyan dolgok is zavarhatják a hangszedőket, amire nem is gondol az ember, ezért jobb biztosra menni.
4/5 anonim válasza:
Olyan mint a korabeli fendereken a cellulóz koptató. Baromira tetszik, ez a honey sunburst. Már van egy affinity-m és meg vagyok elégedve vele én ezt azért még megvenném a színe miatt. 😂
5/5 anonim válasza:
Helo!
Erősítőnek ezt nagyon ajánlom: Blackstar Debut 10E
(hozzátenném, hogy ne a legolcsóbb kábelt vedd majd meg!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!