Cikinek nem hinném, hogy ciki lenne. Alpári lehet. Nem mindenki szeretheti, mondjuk nekem bejön én rajtuk nőttem fel. Viszont van több olyan ismerősöm is aki nem szereti a mirigyet, így nem árultam el, hogy a Triász koncert amire megyünk majd szolgál némi meglepetéssel. De az első sokk után mindenki nyugtázta, hogy ha nem épp a zenebohóc szerepét töltibe a Sipos Peti, akkor egy pokoli jó énekes, hazánkaban abszolút benne van a top kategóriában. Nem mindenkinek egy az ízlése valakinek ez tetszik valakinek az, de ami jó az jó, ha valaki(k) ezt csak gusztustalan formában tudják megjegyezni akkor azzal nincs miről beszélni mert magát minősíti.
okt. 23. 18:45
12/16 anonim válasza:
(Azon felröhögtem, h vki azt írta, h intelligencia kell a megértésükhöz. Múltkor vki Bochkorra is ezt írta :D )
Azért, mert borzasztóan "proli", primitív, erőltetett a humoruk. ezen kívül pocsék színészek, nem vmi jó zenészek/énekesek. Igazából semmi kiemelkedő nincs abban, amit csinálnak.
De nincs semmi meglepő a népszerűségükben egy olyan országban, ahol egy kivénhedt lepukkant ostoba proli (Bochkor) a legnépszerűbb rádiós műsorvezető 2024-ben.
okt. 24. 09:24
13/16 anonim válasza:
12 Ha a Sipos Peti nem a kiemelkedő kategóra nálad akkor vagy tájékozatlan vagy vagy van baj a hallásoddal rendesen. Elég megnézni egy Zártosztály videót. Értem én hogy nem szeretjük a mirigyet meg őt se kell szeretni, csak amit írtál az valótlan.
okt. 24. 09:45
14/16 anonim válasza:
#12 én írtam, hogy intelligencia kell a megértéséhez. ez általánosságban igaz a paródiákra is, és a humor legtöbb formájára is.
az irigy hónaljmirigy gyakran a popkultúra és tömegmédia szereplőit és működését figurázta. ha ezt a világot is primitív proliságnak tartottad és csak egészen érintőlegesen találkoztál vele, akkor a produkcióikban található utalások 90 %-át nem ismerted fel.
hozzáteszem, manapság sokkal könnyebb tudatosan elkerülnünk a tömegmédiát, mint 25-30 évvel ezelőtt, amikor néhány rádió- és TV-csatorna jelentette a kínálatot. az irigy hónaljmirigy ebben a korszakban tudott igazán jól kibontakozni.
okt. 24. 09:53
15/16 anonim válasza:
14 A megítélessel nincs bajom van akinek tetszik van akinek nem, ez így van rendjén. Arra reagáltam, mikor azt írtad nem valami jó zenészek/énekesek, de ez ilyen formában nem valós.
okt. 24. 10:12
16/16 anonim válasza:
#15 azt hiszem, elbeszélünk egymás mellett. szerintem jó csapat voltak és sipos peti is ott van (habár közel sem egy pavarotti, viszont rendkívül sokoldalú a hangja). de amúgy azt a véleményt is tiszteletben tartom, ha valaki nem tartja őket jó zenésznek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!