Szerintetek mitől lesz jó és élvezhető egy dalszöveg?
Arra lennék kíváncsi hogy én szoktam írogatni dalszövegeket és mitől tudnám még egyedibé tenni (átlagos elég rossz szövegeket szoktam írni), vagy csak általánoságba neked például mi teszi egyedivé és különlegessé egy dalszöveget és a szöveg íráskor mire kellene esetleg oda figyelni?
(Válaszotokat előre is köszi🙂)
Kedves 3. Kommentelő.
Nem azt kérdeztem hogy hogy kell fikázni a másikat, ha nem hogy mitől lesz jó egy szöveg.
Itt menősködsz aztán állítom még ennyit sem tudnál.
Legalább én próbálkozom és merek kérdezni meg sok ilyen okos ember kommentjét elviselni.
Amúgy is honnan tudod mi lesz belőle sok gyakorlása sok tanulással én is elérhetek valami szintet.
Ne a másikat bántsd ha valami nincs rendben nálad, inkább elöszőr saját házad táján sepreges oké.
A kritikát elfogadom akkor is ha nem építő de az ilyen igazságtalan semmitmondó szarságokat nem.
Remélem értettük egymást.
Legyen további szépen.
Szia.!
Gyakorlat teszi a mestert. És fel kell készülni a negatív kritikákra is.
Egyébként nincs rá jó "recept".
Kell valami, ami megfog, ami megihlet, és magával ragad. Az utolsó versem például egy szürke kavicsról szól.
Olvasni kell, és próbálgatni, amíg meg nem találod a saját stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!