Magyar vagy külföldi zenét szoktál hallgatni?
#1, miért kell ahhoz szigor? :D Hallgasd nyugodtan, ami tetszik, szíved joga!
“Jól vettem észre hogy manapság sokan hallgatnak magyar előadókat?”
- kérdező, és ez miért baj? Mi benne a furcsa vagy meglepő?
“Semmi magyart nem hallgatok, az a gagyi szinonímája”
- #7, akkor Magadat is gagyinak tartod? Egyáltalán nem gagyi, csak sajnos vannak, akik lenézik, mert szerintük csakis a külföldi menő - szimpla hájpolás!
Nem válogatok, magyart és külföldit egyaránt, ami tetszik, legyen bármilyen nyelvű, tökmindegy. Aminek jó a hangzásvilága, van valamilyen hangulata, ami érzelmileg megfog és/vagy ráhangolódok, azt szívesen hallgatom. Leginkább pop, klasszikus rock, szintipop-félék, és diszkó, az 1950-es évektől mostanáig, bár az utóbbi 9-10 évben szerintem már csak elszórtan van néhány olyan szám, ami tényleg jó, a legtöbb azóta sajnos a felkapottságra megy, és a popzene is egyre monotonabb hangzásvilágba ment át, haldoklik a zeneipar! :(
37/F
Nagyrészt magyar, kisebbrészt külföldi 1970-80-as évek.
Ami ezen kívüli időszak, abban nagyon ritka a nekem tetsző.
Legújabb felfedezettem Rayo Ultravioleta
Ezért miért kéne utalni, mindenki azt hallgat amit szeretne
Nem utál senki, csak kb olyan ez, mint amikor valaki tartalmas ételeket eszik és javarészt magára főz vs mekis kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!